page_banner

Tas ransel anti banyu

  • New Gray Camouflage Large-capacity Waterproof Handbag

    New Grey Camouflage Kapasitas Gedhe Waterproof Handbag

    Tas tangan anti banyu kapasitas gedhe, digawe saka bahan TPU, anti banyu lan tahan nyandhang, ora gampang rusak.Ana telung spesifikasi 20L, 40L, lan 60L kanggo nyukupi kabutuhan lelungan sing beda.Tas anti banyu sing cocog kanggo macem-macem skenario kayata pendakian gunung, lelungan, fitness, latihan, lsp.

    Nomer Item: LXD020

    Kapasitas: 20L/40L/60L

    Werna: Kamuflase / warna sing disesuaikan

    Bahan: PVC

    Dianggo: lelungan njaba

    Fitur: Waterproof

  • Outdoor waterproof bag duffel bag

    Tas ransel outdoor waterproof

    Tas ransel anti banyu sing cocok kanggo lelungan ing njaba ruangan.Bahan PVC sing anti banyu cocok kanggo macem-macem pemandangan, kayata nglangi, fitness, tenis, utawa lelungan cendhak.Tas ransel iki bakal dadi asisten sing apik.Tas koper sing kudu diduweni para fashionista sing seneng olahraga utawa lelungan.Wis ayu lan praktis.

  • Outdoor Travel Waterproof Duffel Bag

    Tas ransel Travel Waterproof

    Tas travel outdoor multifungsi.Bahan PVC berkualitas tinggi, kapasitas gedhe 65 liter.Cocog kanggo macem-macem skenario.Apa sampeyan lelungan ing njaba ruangan, latihan ing lapangan voli, nglangi ing kolam renang, utawa olahraga ing gedung olahraga.Tas iki bakal dadi pembantu sing apik.

  • Large-capacity travel bag customization

    Kustomisasi tas travel kapasitas gedhe

    Kanca travel sampeyan, gaya lan prasaja, mung lumaku.Bahan TPU anti banyu sing berkualitas tinggi, tahan nyandhang lan anti banyu.55L papan panyimpenan kapasitas gedhe, apa sampeyan lelungan, fitness, utawa latihan cocok banget.Iku gampang kanggo nindakake lan gampang kanggo nggunakake.

  • Custom Duffel Bag Travel Fitness Training

    Custom Duffel Bag Travel Fitness Training

    Tas ransel anti banyu kanthi bahan 500D-PVC lan kapasitas gedhe 70L.Sampeyan bisa nggunakake ing lelungan, fitness, latihan, nglangi lan acara liyane.Penak lan tahan banyu bakal nggawa sampeyan kejutan gedhe.