page_banner

Tas nyilem anti banyu

  • Outdoor Waterproof Diving Bag

    Outdoor Waterproof Diving Bag

    Materi 900D-TPU sing berkualitas tinggi, kapasitas gedhe 60 liter.Waterproof, nyandhang-tahan lan awet, apa sampeyan nyilem, nglangi, utawa drifting, sampeyan bakal mbutuhake kuwi anti banyu lan tas bagasi portabel.

  • Outdoor Waterproof Diving Bag High Capacity

    Outdoor Waterproof Diving Bag Kapasitas Dhuwur

    110 liter kapasitas gedhe, 1680D materi TPU kualitas dhuwur.Tas nyilem anti banyu sing digawe kanthi apik, kinerja dhuwur.Mesthi, sampeyan uga bisa digunakake minangka tas gym, tas nglangi, utawa tas latihan.Macem-macem fungsi, tahan nyandhang lan praktis.