page_banner

Tas nyilem anti banyu

  • Outdoor Waterproof Diving Bag

    Tas Nyilem Waterproof ruangan

    Materi 900D-TPU berkualitas tinggi, kapasitas 60 liter gedhe. Tahan banyu, tahan nyandhang lan awet, manawa sampeyan nyilem, nglangi, utawa drifting, sampeyan butuh tas koper anti banyu lan portebel kaya ngono.

  • Outdoor Waterproof Diving Bag High Capacity

    Kapasitas Diving Waterproof outdoor

    110 liter kapasitas gedhe, bahan TPU berkualitas tinggi 1680D. Kantong nyilem anti banyu kanthi performa apik. Mesthi wae, sampeyan uga bisa nggunakake tas olahraga, tas renang, utawa tas latihan. Maneka fungsi, tahan pakai lan praktis.