page_banner

Ransel camping anti banyu

  • Backpack Waterproof Outdoor

    Ransel Waterproof ruangan

    Cocog kanggo tas ransel kanggo plancongan ruangan, piknik, panjat gunung, hiking lan prahu. Bahan anti banyu berkualitas tinggi 1680D-TPU lan zipper ketat udara paling dhuwur bisa cocog kanggo lelungan ruangan. Kapasitas gedhe 30 liter ngemot kabeh barang sing sampeyan butuhake. Malah bisa ngambang ing banyu lan dadi lifebuoy sampeyan ing wayah gawat.

  • Backpack Waterproof Travel

    Plancong Waterproof Ransel

    Tas olahraga outdoor, bahan 1680D-TPU, zipper ketat udara berkualitas tinggi, kapasitas 30 liter. Desain kaku awak tas anti banyu, tahan aus, lan awet. Cocog kanggo gunung, hiking, plancongan, fitness, lan adegan liyane.

  • Waterproof  Motorcycle Backpack

    Ransel Sepeda Motor Waterproof

    Ransel tahan banyu ruangan njaba ruangan sing apik kanggo PVC. Kapasitas gedhe 40 liter. Sistem nggawa ergonomis lan sistem gantung eksternal sing sampurna. Cocog banget kanggo panggunaan gunung. Perusahaan uga bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo ngatur gaya eksklusif sampeyan.

  • Swimming Fitness Training Wet Dry Backpack PVC

    Latihan Fitness Renang Basah Kering Ransel PVC

    Kantong udan lan garing sing apik ora mung bab renang. Desain warna kontras biru lan ireng trendi, versi resik lan apik. Yaiku renang, fitness, yoga, utawa plancongan, iku pilihan sing paling apik. Bahan pvc, kapasitas 30 liter gedhe. Pilihan sing paling apik kanggo Backpacks sing udan lan garing.

  • Waterproof dry backpack

    Ransel garing anti banyu

    Kantong garing anti banyu ing njero ruangan sing ngemot tampilan lan kepraktisan. Kapasitas moderat 25 liter, aja kuwatir kakehan beban. Nggunakake kain PVC kerapatan tinggi, anti banyu sing efektif banget. Bisa ngrampungake lingkungan udan kayata pantai, kali, utawa udan. Kantong sisih bisa nyegah barang-barang. Nggunakake panyerapan kejut ilmiah lan sistem nyuda beban ngidini sampeyan lelungan kanthi gampang.

  • Outdoor sports waterproof bag

    Olahraga anti banyu tas anti banyu

    Ransel anti banyu entheng, kain tahan nyandhang kenthel, tahan luh, anti banyu, gampang digawa, lan gampang dibukak. Wis gampang digunakake lan nyenengake, ngidini sampeyan bali kanthi gampang lan aman saben-saben ngulandara lan lelungan.

  • Outdoor sports waterproof bag

    Olahraga anti banyu tas anti banyu

    Ransel anti banyu ruangan multifungsi. Nggunakake bahan TPU kinerja tinggi, anti banyu lan tahan aus. Fungsi anti banyu sing kuwat, cocog kanggo pendakian gunung, lelungan, prahu lan kegiyatan ruangan liyane.

  • Military Camouflage Waterproof Backpack

    Ransel Waterproof Kamuflase Militer

    Bahan anti banyu 900D-TPU berkualitas tinggi, kapasitas 20L, tas anti banyu ruangan kanthi desain kamuflase kualitas militer. Iki bakal dadi asisten paling apik ing perang.

  • Outdoor Waterproof Travel Backpack

    Ransel Plancongan Waterproof Ruangan

    Ransel anti banyu plancongan ruangan kanthi kapasitas 40L iku angel lan tahan nyandhang, ora gampang rusak, lan gampang dipikolehi. Minangka pilihan sing paling apik kanggo plancongan, menek, lan ndaki gunung.

  • TPU outdoor waterproof backpack

    TPU tas ransel anti banyu

    Ransel iki digawe saka bahan campuran nilon, TPU, lan PVC. Awak utama digawe saka bahan TPU anti banyu. Ana kanthong ing sisih njaba tas kanggo nyelehake sawetara obyek cilik, kapasitas umume gedhe lan bentuke kebak. Mbukak tas nganggo desain gulung, lan ukurane bisa diatur kanthi bebas. Fleksibel kanggo digunakake.