page_banner

Tas lan ransel anti banyu

  • Cordura Quick-drying Bag Portable Durable High-quality

    Tas Cordura Cepet Pangatusan Portabel Awet Kualitas dhuwur

    Bagasi olahraga ruangan alus, portabel, cepet garing, awet lan karakteristik liyane.Nggunakake bahan adhedhasar teknologi sing unggul, awet, ora gampang rusak lan luntur.Ana uga specifications beda kanggo sampeyan milih saka.Bisa dilipat kanthi bebas lan gampang digawa.

    Nomer Item: TXD002

    Spesifikasi: 25L:59.5*37/15L:54*33/10L:49*27.5/5L:39*23/2L:28.5*19cm

    Kapasitas: 2L/5L/10L/15L/25L

    Werna: Grey / werna sing disesuaikan

    Bahan : Cordura

    Dianggo: Lelungan / hiking / drifting

    Fitur: Waterproof

  • New Gray Camouflage Large-capacity Waterproof Handbag

    New Grey Camouflage Kapasitas Gedhe Waterproof Handbag

    Tas tangan anti banyu kapasitas gedhe, digawe saka bahan TPU, anti banyu lan tahan nyandhang, ora gampang rusak.Ana telung spesifikasi 20L, 40L, lan 60L kanggo nyukupi kabutuhan lelungan sing beda.Tas anti banyu sing cocog kanggo macem-macem skenario kayata pendakian gunung, lelungan, fitness, latihan, lsp.

    Nomer Item: LXD020

    Kapasitas: 20L/40L/60L

    Werna: Kamuflase / warna sing disesuaikan

    Bahan: PVC

    Dianggo: lelungan njaba

    Fitur: Waterproof

  • Backpack Waterproof Outdoor

    Backpack Waterproof Outdoor

    Cocog kanggo tas ransel kanggo lelungan ruangan, piknik, mendaki gunung, hiking lan prahu.Materi anti banyu 1680D-TPU lan zipper kedap udara sing paling dhuwur nggawe cocok kanggo lelungan ruangan.Kapasitas gedhe 30 liter ngemot kabeh barang sing dibutuhake.Malah bisa ngambang ing banyu lan dadi lifebuoy ing wektu kritis.

  • Backpack Waterproof Travel

    Backpack Waterproof Travel

    Tas travel olahraga outdoor, bahan 1680D-TPU, zipper kedap udara berkualitas tinggi, kapasitas 30 liter.Desain kaku awak tas iku anti banyu, nyandhang-tahan, lan awet.Iku cocok kanggo pendakian gunung, hiking, lelungan, fitness lan pemandangan liyane.

  • Waterproof  Motorcycle Backpack

    Ransel Motor Anti banyu

    Tas ransel anti banyu ruangan PVC berkualitas tinggi.Kapasitas gedhe 40 liter.Sistem mawa ergonomis lan sistem gantung eksternal sing sampurna.Cocog banget kanggo panggunaan gunung.Perusahaan uga bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo ngatur gaya eksklusif sampeyan.

  • Swimming Fitness Training Wet Dry Backpack PVC

    Nglangi Fitness Training Basah Garing Backpack PVC

    Tas udan lan garing sing apik ora mung babagan nglangi.Desain warna kontras biru lan ireng sing trendi, versi sing resik lan rapi.Apa iku nglangi, fitness, yoga, utawa lelungan, iku pilihan apik banget.Bahan PVC, kapasitas gedhe 30 liter.Pilihan sing paling apik kanggo Ransel udan lan garing.

  • Waterproof dry backpack

    Tas ransel garing anti banyu

    Tas garing anti banyu ruangan sing njupuk tampilan lan kepraktisan.Kapasitas moderat 25 liter, aja kuwatir babagan kakehan.Nggunakake kain PVC kapadhetan dhuwur, anti banyu sing efektif banget.Bisa ngatasi lingkungan teles kayata pesisir, kali, utawa udan.Kanthong sisih bisa nyegah barang.Nggunakake sistem panyerepan kejut ilmiah lan pengurangan beban ngidini sampeyan lelungan kanthi gampang.

  • Outdoor sports waterproof bag

    Tas waterproof olahraga outdoor

    Tas ransel anti banyu entheng, kain tahan nyandhang kandel, tahan luh, anti banyu, trep kanggo digawa, lan gampang dibukak.Nduwe ease panggunaan lan kepenak, ngidini sampeyan bali kanthi gampang lan aman saben sampeyan ngulandara lan lelungan.

  • Outdoor sports waterproof bag

    Tas waterproof olahraga outdoor

    Tas ransel anti banyu ruangan multifungsi.Nggunakake bahan TPU kinerja dhuwur, anti banyu lan tahan nyandhang.Fungsi anti banyu sing kuwat, cocok kanggo mendaki gunung, lelungan, prahu lan aktivitas ruangan liyane.

  • Military Camouflage Waterproof Backpack

    Militer Kamuflase Waterproof Ransel

    Materi anti banyu 900D-TPU sing berkualitas tinggi, kapasitas 20L, tas anti banyu ruangan kanthi desain kamuflase kualitas militer.Iku bakal dadi asisten paling apik ing perang.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3