page_banner

Tas Pendingin Ransel Waterproof

Tas Pendingin Ransel Waterproof

Katrangan singkat:

Cooler backpack anti banyu ruangan, kapasitas 30 kaleng, desain pundhak dobel, supaya sampeyan bisa bebas tangan nalika nggawa akeh panganan. Nggawa adhem BD-001-37 kanggo petualangan sing nyenengake.


  • Barang Ora: BD-001-37
  • Bahan: 840D-TPU
  • Kapasitas: 30Kal / 20L
  • Spesifikasi: 355 * 225 * 500mm
  • Werna: Grey Peteng
  • Detail Produk

    Tag Produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain ransel ngidini sampeyan bebas tangan nalika nglangi ing alam liar.

    BD-001-18 1

    Desain kanthong sisi loro ngidini sampeyan gampang njaluk barang-barang sing penting, kayata botol banyu, tali lan liya-liyane.

    BD-001-18 1

    Desain gagang sisi loro ngidini sampeyan nggawa barang sing abot bareng wong loro.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Kauntungan Kita

    BTC001 (5)Dhukungan 24/7 Online. Tim sing Bisa Dipercaya, Profesional Kanthi Pengalaman sing Sampeyan Butuhake

    BTC001 (5)MOQ RENDAH kanggo pesenan dhisikan.

    BTC001 (5)Laporan Kemajuan Pesenan Terus-terusan.

    BTC001 (5)Layanan mandheg

    BD-001-18 1Layanan 0EM ODM olèh. Sampeyan bisa ngatur warna lan paket produk nganggo merek sampeyan dhewe.

    Lokakarya Produksi Profesional

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Layanan Khusus

    BTC001 (5)Kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi kemasan njaba

    BTC001 (5)Layanan visualisasi produksi

    BTC001 (5)Pangaturan pola

    BTC001 (5)Layanan mandeg E-commerce

    Salah sawijining tas adhem empuk sing paling apik. BD-001-37. Apa petualangan sampeyan yaiku mampir banyu, utawa ing dalan, utawa ora nindakake apa-apa kajaba piknik ing suket, iki minangka prekara sing apik banget kanggo sampeyan. BD-001-37 gampang digawa, kalebu tali bahu utawa gagang, kinerja ing wektu puncak bisa ngiringan petualangan jarak sing adoh. Nanggung pundak, bebasake tangan sampeyan, lan lakoni apa sing sampeyan karepake. Ing wayah awan sing cerah, lebokake omben-omben, bir, woh-wohan utawa panganan sing disenengi ing tas adhem es. Tindakake plancongan gunung sing apik karo kanca-kanca, utawa piknik romantis karo kekasih sampeyan, utawa mung duwe barbekyu santai karo kulawarga sampeyan ing kebon omah. Kantong sing adhem kinerja dhuwur bisa njaga panganan seger lan adhem suwene ing lingkungan ruangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita