page_banner

Tas Cooler Tas Ransel Anti banyu

Tas Cooler Tas Ransel Anti banyu

Katrangan singkat:

Cooler tas ransel anti banyu ruangan, kapasitas 30 kaleng, desain pundhak kaping pindho, supaya sampeyan bisa mbebasake tangan nalika nggawa panganan akeh.Nggawa cooler BD-001-37 kanggo petualangan sing nyenengake.


  • Item No:BD-001-37
  • Bahan:840D-TPU
  • Kapasitas:30 kaleng / 20L
  • Spesifikasi:355 * 225 * 500 mm
  • warna:Abu-abu peteng
  • Detail Produk

    Tag produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain tas ransel ngidini sampeyan mbebasake tangan nalika nglangi ing alam bébas.

    BD-001-18 1

    Desain kanthong sisi pindho ngidini sampeyan gampang entuk barang sing penting, kayata botol banyu, tali lan liya-liyane.

    BD-001-18 1

    Desain gagang sisih pindho ngidini sampeyan nggawa barang-barang abot bebarengan karo wong loro.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Kaluwihan Kita

    BTC001 (5)Dhukungan Online 24/7.Tim Profesional sing Bisa Dipercaya Kanthi Pengalaman sing Sampeyan Perlu.

    BTC001 (5)MOQ LOW kanggo pesenan dhisikan.

    BTC001 (5)Laporan Kemajuan Pesenan Terus.

    BTC001 (5)Layanan siji-mandeg

    BD-001-18 10EM ODM layanan olèh.Sampeyan bisa ngatur warna lan paket produk kanthi merek sampeyan dhewe.

    Workshop Produksi Profesional Kami

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Layanan sing disesuaikan

    BTC001 (5)kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi kemasan njaba

    BTC001 (5)Layanan visualisasi produksi

    BTC001 (5)Kustomisasi pola

    BTC001 (5)E-commerce layanan siji-mandeg

    Salah sawijining tas cooler alus sing paling apik.BD-001-37.Apa petualangan sampeyan mampir ing banyu, utawa ing dalan, utawa mung piknik ing suket, iki pancen apik kanggo sampeyan.BD-001-37 iku gampang kanggo nindakake karo sampeyan, apa iku tali Pundhak utawa nangani, kinerja ing periode puncak bisa ngawal ngulandara short-distance Panjenengan.Bawa ing pundhakmu, bebasake tanganmu, lan lakonana apa wae sing dikarepake.Ing wayah sore sing cerah, lebokake ombenan, bir, woh-wohan, utawa panganan apa wae sing disenengi ing kantong es adhem.Njupuk trip gunung macem karo kanca-kanca, utawa duwe piknik romantis karo pacangan, utawa mung duwe barbecue leisurely karo kulawarga ing latar mburi ngarep.Tas adhem kanthi kinerja dhuwur bisa njaga panganan seger lan adhem nganti suwe ing lingkungan ruangan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita