page_banner

Kandung kemih hidrasi

  • Outdoor Large Opening Hydration Bladder

    Outdoor Gedhe Opening Hydration nguyuh

    Multifunctional collapsible tas anti banyu cilik, bisa digunakake kanggo camping ruangan kanggo njupuk banyu;iku uga bisa dadi tas panyimpenan cilik, sampeyan bisa sijine sawetara rintangan lan ends, nggawe papan urip luwih rapi lan resik.Liyane nggunakake nunggu sampeyan kanggo njelajah.

  • Cycling Water Bag Portable High-quality

    Cycling Water Bag Portable kualitas dhuwur

    Produk olahraga ruangan sing kebak rincian, saben papan nggawe sampeyan ngrasakake pikirane.Bahan sing ramah lingkungan, panggunaan sing trep, lan kualitas sing apik.Saben rincian bakal kaget sampeyan.Dadi asisten lan mitra sing paling apik nalika lelungan ing njaba ruangan.

  • TPU/EVA/PEVA Reservoir Hydration Outdoor Sport

    TPU/EVA/PEVA Reservoir Hidrasi Olahraga Outdoor

    Tas banyu olahraga ruangan kanthi kinerja dhuwur.Port injeksi banyu diameter gedhe, gampang digunakake.Bahan sing aman lan ora enak, menehi pengalaman sing paling apik.Nozzle nyedhot snap-on kanthi otomatis nutup nalika ora digunakake.Tabung nyedhot bisa dipasang ing tas ransel hidrasi, sing trep kanggo ngisi banyu sajrone olahraga.

  • Soft Flask Sports Water Bottle Portable

    Botol banyu Olahraga Soft Flask Portable

    Produk antarane botol banyu lan tas banyu.Ing wektu sing padha, nduweni tampilan botol banyu lan portabilitas tas banyu.Bahan alus lan tahan nyandhang, kapasitas cilik 600ml, gampang digawa.Bisa diselehake ing tas ransel hidrasi.

  • 1L/1.5L/2L/2.5L/3L Outdoor Water Storage Bladder

    1L / 1.5L / 2L / 2.5L / 3L Outdoor Water Storage nguyuh

    Tas banyu kanthi bukaan lebar trep kanggo ngresiki lan ngisi.Iki digawe saka film berkualitas tinggi, ramah lingkungan, ora beracun, ora ana ambune, lan bebas BPA.Gampang digunakake lan serbaguna.Gaya lan kapasitas sing beda bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

  • Soft Flask Collapsible Soft Water Bottle Portable

    Soft Flask Collapsible Soft Water Bottle Portable

    Produk antarane botol banyu lan tas banyu.Ing wektu sing padha, nduweni tampilan botol banyu lan portabilitas tas banyu.Bahan TPU sing alus lan tahan nyandhang, kapasitas cilik 250ml, gampang digawa.Bisa diselehake ing dhadha tas ransel hidrasi.

  • Outdoor Portable Large Capacity 25L Shower Bag

    Outdoor Portable Kapasitas Gedhe Shower Bag 25L

    Tas padusan olahraga ruangan kanthi kapasitas gedhe, kapasitas 25 liter kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Bahan PVC, tahan nyandhang, awet lan ora gampang tuwa.awet pisan.Iki mesthine minangka produk sing nambah rasa seneng olahraga ruangan.

    Nomer Item: BTC097

    Nama produk: Shower bag

    Werna: ireng

    kapasitas: 25L

    Bahan: PVC

  • Large Opening Outdoor Water Bag

    Gedhe Opening Outdoor Water Bag

    Tas banyu olahraga ruangan kanthi bukaan gedhe luwih trep kanggo ngresiki lan ngisi.Bahan ramah lingkungan sing berkualitas bisa tahan suhu saka minus 20 derajat nganti positif 50 derajat, lan bisa adaptasi karo macem-macem lingkungan ruangan sing ekstrem.Isi sumber banyu kanggo sampeyan ing wektu kritis.Dadi asisten ruangan sing paling apik.

  • Outdoor Riding Milky White Transparent Hydration Bladder

    Outdoor Nunggang Susu Putih Transparent Hydration nguyuh

    Produk sing bisa dianggep minangka asisten ruangan paling apik, olahraga asring diiringi mundhut banyu awak, lan penting banget kanggo ngisi sumber daya banyu.Tas banyu sing ramah lingkungan lan trep bisa njaga awak ing kondisi sing paling apik.

  • Camping Hiking Cycling Water Storage Bag

    Camping Hiking Cycling Water Storage Bag

    Iki minangka tas banyu bukaan cilik sing apik banget.Ramah lingkungan tanpa bahan BPA.Biru tlaga sing seger lan modis ndadekake sampeyan dadi wong sing paling nggumunake ing olahraga.Kita uga bisa nyedhiyakake layanan khusus kayata bahan produk, gaya, warna, lan logo.Dadi butler olahraga ruangan eksklusif sampeyan.