page_banner

Kandung kemih hidrasi

  • 2021 New Large Opening Water Bag High Quality

    2021 Kantong Air Pembukaan Anyar Anyar Kualitas Tinggi

    Kantong banyu paling anyar 2021 nggunakake teknologi paling canggih lan gaya paling inovatif. Iki luwih trep lan kepenak digunakake. Iki cocog karo syarat perlindungan lingkungan internasional, ora beracun lan ora duwe bau khas, ora ngemot BPA, lan tingkat panganan. Nggawa pengalaman paling apik.

    Barang Ora: BTC071

    Jeneng produk: Kandung kemih banyu

    Materi: TPU / EVA / PEVA

    Dianggo: Olahraga ing njobo

    Werna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kekandelan Film: 0.3mm

    Packing: 1 pc / polybag + karton

  • Outdoor Sports New Water Bag Camping Hiking Running

    Olahraga Luar Ruangan Olahraga Hiking Camping Hiking

    Kantong banyu kanthi desain sing cocog, desain pembongkaran tombol siji kanggo pipa sedhot, desain bukaan gedhe slide bar, desain garis skala, lan desain nozel nyedhot sing condhong, kabeh bakal luwih gampang kanggo sampeyan. nggunakake Lan uga nduweni kualitas layanan sing dawa lan dawa.

    Barang Ora: BTC081

    Jeneng produk: Kandung kemih banyu

    Materi: TPU / EVA / PEVA

    Dianggo: Olahraga ing njobo

    Werna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kekandelan Film: 0.3mm

    Packing: 1 pc / polybag + karton

  • Outdoor Sports 6L PVC Shower Bag Portable

    Portabel Tas Pancuran PVC Olahraga 6L

    Kantong banyu olahraga ruangan sing ngidini sampeyan nikmati ruangane udan ing njobo. Cocog kanggo macem-macem lingkungan, duwe macem-macem panggunaan, bisa dilipat, lan gampang digawa. Tahan luh ora gampang dirusak. Gunakake srengenge kanggo ngundhakake suhu banyu, supaya sampeyan bisa mbukak cara mandi anyar.

    Nomer Barang: BTC021

    Jeneng: Shower bag

    spesifikasi: 28 * 48mm

    Werna: Ireng

    kapasitas: 6L

    Bahan: PVC

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Bag

    Kantong Kandung Hidrasi Olahraga Ruangan

    Kantong banyu olahraga outdoor tanpa BPA berkualitas tinggi, portebel lan ramah lingkungan, iki minangka kanca paling apik kanggo fitness, gunung, bersepeda, lan kemah.

  • Outdoor sports hydration bladder

    Kandung kemih hidrasi olahraga ruangan

    Kandung kemih hidrasi digawe saka cetakan injeksi sing ora beracun, tanpa ambu, transparan, lateks utawa poliethelin alus. Bisa diselehake ing celah tas ransel sajrone gunung, bersepeda, lan plancongan njobo. Gampang ngisi banyu, gampang diombe, nyedhot nalika ngombe, lan nggawa. Alus lan kepenak.

  • Outdoor sports hydration bladder

    Kandung kemih hidrasi olahraga ruangan

    Kandung kemih hidrasi digawe saka cetakan injeksi sing ora beracun, tanpa ambu, transparan, lateks utawa poliethelin alus. Bisa diselehake ing celah tas ransel sajrone gunung, bersepeda, lan plancongan njobo. Gampang ngisi banyu, gampang diombe, nyedhot nalika ngombe, lan nggawa. Alus lan kepenak.

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Bag

    Kantong Kandung Hidrasi Olahraga Ruangan

    Kantong banyu sing ramah lingkungan tanpa BPA, desain bukaan gedhe sing dipatenake iku cocog kanggo sampeyan gunakake, manawa sampeyan munggah, gunung, bersepeda utawa olahraga ekstrem, kanthong banyu iki bakal dadi asisten paling apik.

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Water Bag

    Kantong Banyu Hidrasi Hidrasi Olahraga Ruangan

    Iki minangka peralatan penting kanggo pelari. Bukaan sing amba ngidini sampeyan nyuntik banyu kanthi cepet ing alas. Supaya sampeyan ora kuwatir karo sumber daya banyu nalika olahraga, lan aja nganti kosong.

  • High Quality Wholesale Reservoir Hydration

    Hidrasi Reservoir Grosir Kualitas Tinggi

    Kantong banyu hidrasi digawe saka cetakan injeksi sing ora beracun, tanpa ambu, transparan, alus lan ramah lingkungan. Bisa diselehake ing celah tas ransel nalika munggah gunung, bersepeda lan plancongan njobo. Gampang nambah banyu, gampang diombe, nyedhot lan nggawa nalika ngombe.

  • Folding Portable Hiking Water Bag

    Tas Banyu Hiking Portable lipat

    Wis tas banyu portebel cilik sing dirancang kanthi cerdas. Kontras unik saka biru lan ireng. Bisa disesuaikan karo ukuran utawa materi sing sampeyan butuhake, kayata TPU, EVA, PEVA. Kalebu dawa pipa sedhot kustomisasi. Desain unik tutup debu nozel nyedhot bisa nyegah bledug. Cocog kanggo macem-macem kegiatan ing njobo.