page_banner

Cooler alus

  • Military Camouflage Waterproof Soft Cooler

    Cooler Soft Waterproof Kamuflase Militer

    Paket es multifungsi kamuflase luar ruangan militer. Kapasitas gedhe 26 kaleng. 900D-TPU bahan berkualitas tinggi. Macem-macem cara nggawa. Isolasi anti banyu lan termal, apik gayane lan hotspot, cocog kanggo skenario sing beda. Kamping, piknik, bakar-bakar, mobil, lsp. Kanthi fungsi macem-macem.

  • Cooler bag waterproof soft cooler

    Cooler bag adhem tahan banyu adhem

    Kategorine angel, anti banyu, anti bocor lan gampang digawa. Bisa nyukupi kabutuhan nggawa adhem. Bukaan sing jembar iki trep kanggo njupuk panganan, lan kinerja ngreksa panas sing dhuwur bisa njaga panganan seger nganti udakara 72 jam.

  • Cooler bag waterproof soft cooler

    Cooler bag adhem tahan banyu adhem

    Kategorine angel, anti banyu, anti bocor lan gampang digawa. Bisa nyukupi kabutuhan nggawa adhem. Bukaan sing jembar iki trep kanggo njupuk panganan, lan kinerja ngreksa panas sing dhuwur bisa njaga panganan seger nganti udakara 72 jam.

  • High Quality Soft Waterproof cooler bag

    Kantong adhem Waterproof Soft sing bermutu

    Paket es anti banyu ing njobo. Bahan anti banyu 840D-TPU, kapasitas moderat 30 kaleng, lan awak tahan nganggo abu-abu. Ayo paket es BD-001-36 dadi kanca sing paling setya kanggo piknik, tamasya lan kemah ing njobo.

  • Waterproof Backpack Cooler Bag

    Tas Pendingin Ransel Waterproof

    Cooler backpack anti banyu ruangan, kapasitas 30 kaleng, desain pundhak dobel, supaya sampeyan bisa bebas tangan nalika nggawa akeh panganan. Nggawa adhem BD-001-37 kanggo petualangan sing nyenengake.

  • Portable Ice Cooler TPU Outdoor

    Portable Ice Cooler TPU ruangan

    Iki minangka tas adhem tahan banyu ruangan sing cilik lan portabel, kanthi kapasitas 8 kaleng lan bahan 840D-TPU. Yen sampeyan pengin petualangan singkat, iku bakal dadi pilihan sing paling apik.

  • Soft Cooler Outdoor Hiking Camping

    Camping Hiking Kolam Ruangan sing adhem

    Kantong es adhem es portabel tahan banyu berkualitas tinggi kanthi kapasitas moderat, bahan 840D-TPU, kapasitas 20 kaleng, cukup kanggo nyelehake panganan asli, omben-omben, woh-wohan sing sampeyan butuhake, lan isih nikmati BD-001-41 kanggo sampeyan nalika sampeyan lagi panas njobo rasa seneng es sing nggawa.

  • Outdoor Waterproof Portable Camouflage Cooler Bag

    Tas Pendingin Kamuflase Portabel Waterproof ruangan

    Tas es mode kanthi tampilan kamuflase, nanging uga nduweni kualitas militer. Gunakake bahan anti banyu kinerja tinggi 900D-TPU, lan zipper untu karet kanthi kinerja anti banyu sing apik banget. Tangki njero uga bisa anti banyu.

     

  • Large-Capacity Camouflage Outdoor Cooler Backpack

    Backpack Cooler Kapasitas Kapasitas Besar

    Ransel ruangan kanthi 30 kaleng kanthi kapasitas gedhe. Bahan TPU anti banyu, desain detail sing apik banget, kapasitas gedhe, lan kualitas tahan pakai. Apa sampeyan kemah, piknik, dolan, mlaku-mlaku, utawa malah dadi perang nyata, bisa uga kompeten.

  • Outdoor Waterproof Food Cooler

    Cooler Pangan Waterproof ruangan

    Materi 900D-TPU berkualitas tinggi, kapasitas moderat 24 kaleng. Awet, anti banyu, lan portebel kabeh fitur. Bisa nyukupi kebutuhan kulkas ruangan. Bukaan sing jembar iki trep kanggo njupuk panganan, lan kinerja ngreksa panas sing dhuwur bisa njaga panganan seger nganti udakara 72 jam. Ayo sampeyan mangan panganan sing seger lan adhem ing njobo.