page_banner

Camping Hiking Kolam Ruangan sing adhem

Camping Hiking Kolam Ruangan sing adhem

Katrangan singkat:

Kantong es adhem es portabel tahan banyu berkualitas tinggi kanthi kapasitas moderat, bahan 840D-TPU, kapasitas 20 kaleng, cukup kanggo nyelehake panganan asli, omben-omben, woh-wohan sing sampeyan butuhake, lan isih nikmati BD-001-41 kanggo sampeyan nalika sampeyan lagi panas njobo rasa seneng es sing nggawa.


  • Barang Ora: BD-001-41
  • Bahan: 840D-TPU
  • Kapasitas: 20kaca / 11L
  • Spesifikasi: 440 * 255 * 350mm
  • Werna: Grey Peteng
  • Detail Produk

    Tag Produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Kapasitas moderat, nalika nyukupi kabutuhan panyimpenan tanpa nyebabake lelungan sampeyan.

    BD-001-18 1

    Ritsleting sing kenceng, tahan banyu lan awak tas TPU nglindhungi panganan sampeyan sawayah-wayah.

    BD-001-18 1

    Desain cincin nggawa ing sisih ndhuwur tas es nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo lelungan sampeyan.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Hiking

    Kamping

    Olahraga

    Piknik

    Mancing Laut

     Wisata Pantai Dalan

    Kauntungan Kita

    BTC001 (5)Dhukungan 24/7 Online. Tim sing Bisa Dipercaya, Profesional Kanthi Pengalaman sing Sampeyan Butuhake

    BTC001 (5)MOQ RENDAH kanggo pesenan dhisikan.

    BTC001 (5)Laporan Kemajuan Pesenan Terus-terusan.

    BTC001 (5)Layanan mandheg

    BD-001-18 1Layanan 0EM ODM olèh. Sampeyan bisa ngatur warna lan paket produk nganggo merek sampeyan dhewe.

    Lokakarya Produksi Profesional

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Layanan Khusus

    BTC001 (5)Kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi kemasan njaba

    BTC001 (5)Layanan visualisasi produksi

    BTC001 (5)Pangaturan pola

    BTC001 (5)Layanan mandeg E-commerce

    Pendingin alus SIBO misuwur amarga bahan sing kuat lan tahan lama lan kinerja termal sing apik. Dirancang kanggo kahanan ruangan, cukup angel kanggo ngancani sampeyan liwat alas, ngliwati pesisir, lan nedha awan ing peternakan, sampeyan bakal nemokake apa sing sampeyan butuhake kanggo esuke ing kabeh produk kajaba pendingin empuk. Apa piknik, mancing, kemah, utawa mung barbekyu ing kebon mburi omah, sampeyan butuh tas adhem es anti banyu ruangan sing bisa njaga panganan tetep dawa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita