page_banner

Soft Cooler Outdoor Hiking Camping

Soft Cooler Outdoor Hiking Camping

Katrangan singkat:

Tas pendingin es alus anti banyu portabel kanthi kapasitas moderat, materi 840D-TPU, kapasitas 20 kaleng, cukup kanggo nyelehake panganan, omben-omben, woh-wohan sing dibutuhake, lan isih seneng BD-001-41 kanggo sampeyan ing mangsa panas. njobo Rasa seneng es ndadekke.


  • Item No:BD-001-41
  • Bahan:840D-TPU
  • Kapasitas:20 kaleng / 11L
  • Spesifikasi:440 * 255 * 350 mm
  • warna:Abu-abu peteng
  • Detail Produk

    Tag produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Kapasitas moderat, nalika nyukupi kabutuhan panyimpenan tanpa nyebabake beban lelungan.

    BD-001-18 1

    Zipper sing kedap udara lan anti banyu lan awak tas TPU nglindhungi panganan sampeyan sawayah-wayah.

    BD-001-18 1

    Desain cincin mawa ing sisih ndhuwur tas es nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo lelungan.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    hiking

    Camping

    Olahraga

    Piknik

    Fishing segara

    Jalan Pantai Nglanggeran

    Kaluwihan Kita

    BTC001 (5)Dhukungan Online 24/7.Tim Profesional sing Bisa Dipercaya Kanthi Pengalaman sing Sampeyan Perlu.

    BTC001 (5)MOQ LOW kanggo pesenan dhisikan.

    BTC001 (5)Laporan Kemajuan Pesenan Terus.

    BTC001 (5)Layanan siji-mandeg

    BD-001-18 10EM ODM layanan olèh.Sampeyan bisa ngatur warna lan paket produk kanthi merek sampeyan dhewe.

    Workshop Produksi Profesional Kami

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Layanan sing disesuaikan

    BTC001 (5)kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi kemasan njaba

    BTC001 (5)Layanan visualisasi produksi

    BTC001 (5)Kustomisasi pola

    BTC001 (5)E-commerce layanan siji-mandeg

    SIBO adhem alus stands metu kanggo bahan kuat lan awet lan kinerja termal banget.Dirancang kanggo kahanan ruangan, cukup angel kanggo ngancani sampeyan liwat alas, ing pesisir, lan nedha awan ing ranch, sampeyan bakal nemokake apa sing perlu kanggo dina sabanjuré ing kabeh produk kita kajaba coolers alus.Apa iku piknik, mancing, camping, utawa mung barbecue ing latar mburi, sampeyan butuh tas adhem es anti banyu ruangan sing bakal njaga panganan seger kanggo dangu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita