page_banner

Tas cooler cilik sing alus

  • Portable Ice Cooler TPU Outdoor

    Portable Ice Cooler TPU Outdoor

    Iki minangka tas adhem anti banyu ruangan sing cilik banget lan portabel, kanthi kapasitas 8 kaleng lan bahan 840D-TPU.Yen sampeyan pengin ngulandara singkat, iku bakal dadi pilihan sing paling apik.

  • Portable Camouflage Waterproof Soft Cooler

    Portable Kamuflase Waterproof Soft Cooler

    Bahan 900D-TPU sing berkualitas tinggi, ritsleting untu karet anti banyu sing kuat, tandha jahitan sing apik banget.Saben rincian nggambarake kesempurnaan tas es iki.Yen sampeyan pengin dolan karo kulawarga utawa piknik karo kanca-kanca, tas es lembut kualitas militer iki mesthi dadi pilihan sing paling apik.