page_banner

Kantong adhem empuk cilik

  • Portable Ice Cooler TPU Outdoor

    Portable Ice Cooler TPU ruangan

    Iki minangka tas adhem tahan banyu ruangan sing cilik lan portabel, kanthi kapasitas 8 kaleng lan bahan 840D-TPU. Yen sampeyan pengin petualangan singkat, iku bakal dadi pilihan sing paling apik.

  • Portable Camouflage Waterproof Soft Cooler

    Cooler Soft Waterproof Kamuflase Portabel

    Bahan 900D-TPU berkualitas tinggi, ritsleting untu karet anti banyu kanthi kuat, tandha jahit sing apik banget. Saben detail nuduhake kasampurnan tas es iki. Yen sampeyan pengin plancongan karo kulawarga utawa piknik karo kanca-kanca, tas es lembut sing berkualitas militer iki mesthi bakal dadi pilihan sing paling apik.