page_banner

Kandung kemih toya alit

  • Outdoor sports hydration bladder

    Kandung kemih hidrasi olahraga ruangan

    Kandung kemih hidrasi digawe saka cetakan injeksi sing ora beracun, tanpa ambu, transparan, lateks utawa poliethelin alus. Bisa diselehake ing celah tas ransel sajrone gunung, bersepeda, lan plancongan njobo. Gampang ngisi banyu, gampang diombe, nyedhot nalika ngombe, lan nggawa. Alus lan kepenak.

  • Outdoor sports hydration bladder

    Kandung kemih hidrasi olahraga ruangan

    Kandung kemih hidrasi digawe saka cetakan injeksi sing ora beracun, tanpa ambu, transparan, lateks utawa poliethelin alus. Bisa diselehake ing celah tas ransel sajrone gunung, bersepeda, lan plancongan njobo. Gampang ngisi banyu, gampang diombe, nyedhot nalika ngombe, lan nggawa. Alus lan kepenak.

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Water Bag

    Kantong Banyu Hidrasi Hidrasi Olahraga Ruangan

    Iki minangka peralatan penting kanggo pelari. Bukaan sing amba ngidini sampeyan nyuntik banyu kanthi cepet ing alas. Supaya sampeyan ora kuwatir karo sumber daya banyu nalika olahraga, lan aja nganti kosong.

  • Folding Portable Hiking Water Bag

    Tas Banyu Hiking Portable lipat

    Wis tas banyu portebel cilik sing dirancang kanthi cerdas. Kontras unik saka biru lan ireng. Bisa disesuaikan karo ukuran utawa materi sing sampeyan butuhake, kayata TPU, EVA, PEVA. Kalebu dawa pipa sedhot kustomisasi. Desain unik tutup debu nozel nyedhot bisa nyegah bledug. Cocog kanggo macem-macem kegiatan ing njobo.

  • BPA Free Hydration Bladder Army Green

    Kandhungan Kandhungan Hidrasi BPA Gratis Hijau

    Kantong banyu olahraga ijo Angkatan Darat, desain bukaan cilik sing apik. Teknologi cetak frekuensi dhuwur, pola telung dimensi. Tutup debu nozel sing nyedhot dirancang. Mung kanggo menehi pengalaman paling apik. Gawanen plancongan njobo.

  • Camping Water Storage Bladder

    Kandung kemih Water Storage

    Produk sing kudu ana kanggo olahraga outdoor. Coba gunakake fungsi kepraktisan, portabilitas lan perlindungan lingkungan. Temokake kabutuhan ngisi banyu ing njaba ruangan. Bahan-bahan sing ramah lingkungan kanthi bahan panganan, aja bebas digunakake. Cocog kanggo gunung, bersepeda, olahraga lan olahraga outdoor liyane.

  • Outdoor Water Bag Convenient High Quality

    Kantong Banyu Luar Ruangan sing Mutu

    Bakal dadi asisten paling apik ing njobo, yaiku portebel, tahan aus, awet, ora beracun, lan tanpa ambu. Bahan-bahan kelas panganan duwe pengalaman sing paling apik. Bisa uga duwe peran sing apik banget ing njobo. Ayo sampeyan fokus ing mlayu, nyebrang, utawa ndek gunung.

  • Camping Hiking Cycling Water Storage Bag

    Camping Hiking Cycling Water Storage Bag

    Iki minangka kantung banyu bukaan sing apik banget. Ramah lingkungan tanpa materi BPA. Danau biru sing seger lan modis nggawe sampeyan wong sing paling apik ing olahraga. Kita uga bisa menehi layanan khusus kayata bahan produk, gaya, warna, lan logo. Dadi pelayan olahraga outdoor eksklusif.

  • Outdoor Sport Liquid Bladder

    Kandung kemih Cairan Olahraga Ruangan

    Mitra paling apik kanggo olahraga ruangan. Portable, tahan nyandhang, kokoh lan praktis. Bahan ramah lingkungan kanthi kualitas dhuwur ngidini sampeyan nyedhaki alam nalika nglindhungi. Iki nduweni peran apik ing olahraga ruangan kayata bersepeda, mendaki gunung, mlayu, lan lintas negara. Ayo sampeyan muter kabeh kekuwatan tanpa kuatir.

  • TPU/EVA/PEVA Reservoir Hydration Outdoor Sport

    Olahraga outdoor Hydration Reservoir TPU / EVA / PEVA

    Kantong banyu olahraga outdoor sing performa dhuwur. Pelabuhan injeksi banyu diameter gedhe, gampang digunakake. Materi sing aman lan tanpa rasa, menehi pengalaman paling apik. Nozel sedhot sworo seru otomatis ditutup nalika ora digunakake. Tabung nyedhot bisa dipasang ing ransel hidrasi, sing gampang diisi banyu sajrone olahraga.