page_banner

Tas banyu padusan

  • Outdoor Sports 6L PVC Shower Bag Portable

    Portabel Tas Pancuran PVC Olahraga 6L

    Kantong banyu olahraga ruangan sing ngidini sampeyan nikmati ruangane udan ing njobo. Cocog kanggo macem-macem lingkungan, duwe macem-macem panggunaan, bisa dilipat, lan gampang digawa. Tahan luh ora gampang dirusak. Gunakake srengenge kanggo mundhakaken suhu banyu, ngijini sampeyan kanggo mbukak cara anyar siram ruangan.

    Nomer Barang: BTC021

    Jeneng: Shower bag

    specification: 28 * 48mm

    Werna: Ireng

    kapasitas: 6L

    Bahan: PVC