page_banner

Tas banyu pancuran

  • Outdoor Portable Large Capacity 25L Shower Bag

    Outdoor Portable Kapasitas Gedhe Shower Bag 25L

    Tas padusan olahraga ruangan kanthi kapasitas gedhe, kapasitas 25 liter kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Bahan PVC, tahan nyandhang, awet lan ora gampang tuwa.awet pisan.Iki mesthine minangka produk sing nambah rasa seneng olahraga ruangan.

    Nomer Item: BTC097

    Nama produk: Shower bag

    Werna: ireng

    kapasitas: 25L

    Bahan: PVC

  • Outdoor Sports 6L PVC Shower Bag Portable

    Olahraga Outdoor 6L PVC Shower Bag Portable

    Kantong banyu olahraga ruangan sing ngidini sampeyan seneng mandi ing njaba ruangan.Cocog kanggo macem-macem lingkungan, duwe macem-macem panggunaan, bisa dilipat, lan gampang digawa.Rintangan luh ora gampang rusak.Gunakake srengenge kanggo ngunggahake suhu banyu, ngidini sampeyan mbukak cara anyar kanggo adus ruangan.

    Nomer Item: BTC021

    Nama produk: Shower bag

    spesifikasi: 28*48mm

    Werna: ireng

    kapasitas: 6L

    Bahan: PVC