page_banner

Produk

  • Outdoor Portable Large Capacity 25L Shower Bag

    Tas Pancuran Kapasitas Besar Portabel Luar Ruangan

    Kantong shower olahraga outdoor kanthi kapasitas gedhe, kapasitas 25 liter kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan. Bahan pvc, tahan nyandhang, awet lan ora gampang umure. awet terus. Iki mesthi produk sing nambah rasa seneng olahraga ing njaba ruangan.

    Nomer Barang: BTC097

    Jeneng: Shower bag

    Werna: Ireng

    kapasitas: 25L

    Bahan: PVC

  • New Gray Camouflage Large-capacity Waterproof Handbag

    Tas Waterproof kapasitas Kamuflase Grey Anyar

    Tas anti banyu kapasitas gedhe, digawe saka bahan kain bolong PVC, tahan banyu lan tahan aus, ora gampang rusak. Ana telung spesifikasi 20L, 40L, lan 60L kanggo nyukupi kabutuhan lelungan sing beda. Kantong anti banyu sing cocog kanggo macem-macem skenario kayata gunung, lelungan, fitness, latihan, lsp.

    Nomer Barang: LXD0200202002

    Kapasitas: 20L / 40L / 60L

    Werna: Warna Biru / Khusus

    Materi: TPU

    Dianggo: Plancongan ruangan

    Fitur: Waterproof

  • Powerful Arc Side Release Buckle High Quality

    Sisih Arc Kuat Ngeculake Gesper Kualitas Tinggi

    Gesper pelepasan busur sing kuat digawe saka cetakan injeksi POM baja plastik berkualitas tinggi. Produk kasebut duwe cetakan cetakan sing tepat, perhatian marang detail, tekstur sing apik, lan kekuatan tarik sing apik. Cocog kanggo sepatu, sandhangan, tas, produk outdoor lan industri liyane.

    Nomer gaya: SB017

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0,75 * 1 * 1,25 * 1,5 * 2

    Jinis: Gesper sisih busur kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • 2021 New Large Opening Water Bag High Quality

    2021 Kantong Air Pembukaan Anyar Anyar Kualitas Tinggi

    Kantong banyu paling anyar 2021 nggunakake teknologi paling canggih lan gaya paling inovatif. Iki luwih trep lan kepenak digunakake. Iki cocog karo syarat perlindungan lingkungan internasional, ora beracun lan ora duwe bau khas, ora ngemot BPA, lan tingkat panganan. Nggawa pengalaman paling apik.

    Barang Ora: BTC071

    Jeneng produk: Kandung kemih banyu

    Materi: TPU / EVA / PEVA

    Dianggo: Olahraga ing njobo

    Werna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kekandelan Film: 0.3mm

    Packing: 1 pc / polybag + karton

  • Outdoor Sports New Water Bag Camping Hiking Running

    Olahraga Luar Ruangan Olahraga Hiking Camping Hiking

    Kantong banyu kanthi desain sing cocog, desain pembongkaran tombol siji kanggo pipa sedhot, desain bukaan gedhe slide bar, desain garis skala, lan desain nozel nyedhot sing condhong, kabeh bakal luwih gampang kanggo sampeyan. nggunakake Lan uga nduweni kualitas layanan sing dawa lan dawa.

    Barang Ora: BTC081

    Jeneng produk: Kandung kemih banyu

    Materi: TPU / EVA / PEVA

    Dianggo: Olahraga ing njobo

    Werna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kekandelan Film: 0.3mm

    Packing: 1 pc / polybag + karton

  • Bag Backpack Accessories Plastic Release Buckle

    Aksesoris Tas Ransel Plastik Gesper

    Desain sing luwih sampurna, fungsi sing luwih apik. Produk gesper kanthi sertifikasi paten nasional. Cocog kanggo tas plancongan, tas gunung, tas panyimpenan, helm keamanan, leash pet, lsp. Kuat lan awet, ora gampang dipakai.

    Nomer gaya: SB141-B

    Bahan: POM

    spesifikasi: 1mm

    Jinis: Gesper rilis sisih kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • Patented High-quality Plastic Release Buckle

    Gesper Plastik Kualitas Tinggi Paten

    Gesper kanthi sertifikasi paten, kualitas sing luwih dhuwur lan desain sing luwih asli, bakal nggawa sampeyan pangguna sing luwih apik pengalaman Bisa cocog banget karo tas ransel, tas, sandhangan, helm lan produk liyane gawe produk sing luwih sampurna.

    Nomer gaya: SB141-A

    Bahan: POM

    spesifikasi: 1mm

    Jinis: Gesper rilis sisih kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • Environmental Protection Plastic POM Release Buckle

    Perlindhungan Lingkungan Plastik POM Geser

    Gesper ramah lingkungan digawe saka bahan plastik bermutu ora ngemot zat mbebayani ing awak manungsa, lan bisa digunakake kanthi aman kanggo tas ransel, tas travel, sandhangan, helm lan barang liyane. Ora beracun lan ora duwe bau khas, lan ora bakal mengaruhi kesehatan manungsa.

    Nomer gaya: SB136

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0,75 * 1 * 1,5mm

    Jinis: Gesper sisih busur kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • POM Plastic Buckle Bag Apparel Accessories

    Aksesoris Busana Gesper Plastik POM

    Kapasitas bantalan sing luwih kenthel, luwih gedhe, luwih gedhe, permukaan sing alus tanpa bolongan. Produksi kualitas apik ngidini sampeyan tuku kanthi gampang lan nggunakake mulyo. Pilihan aksesoris paling apik kanggo sandhangan lan barang. Nggawa pengalaman pangguna sing paling apik.

    Nomer gaya: SB134

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0.75mm

    Jinis: Gesper sisih busur kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • Military Camouflage Waterproof Soft Cooler

    Cooler Soft Waterproof Kamuflase Militer

    Paket es multifungsi kamuflase luar ruangan militer. Kapasitas gedhe 26 kaleng. 900D-TPU bahan berkualitas tinggi. Macem-macem cara nggawa. Isolasi anti banyu lan termal, apik gayane lan hotspot, cocog kanggo skenario sing beda. Kamping, piknik, bakar-bakar, mobil, lsp. Kanthi fungsi macem-macem.