page_banner

Portable Ice Cooler TPU ruangan

Portable Ice Cooler TPU ruangan

Katrangan singkat:

Iki minangka tas adhem tahan banyu ruangan sing cilik lan portabel, kanthi kapasitas 8 kaleng lan bahan 840D-TPU. Yen sampeyan pengin petualangan singkat, iku bakal dadi pilihan sing paling apik.


  • Barang Ora: BD-001-39
  • Bahan: 840D-TPU
  • Kapasitas: 8kaca / 6L
  • Spesifikasi: 295 * 210 * 280mm
  • Werna: Klawu
  • Detail Produk

    Tag Produk

    BD39原_副本

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Bahan anti banyu 840D-TPU berkualitas tinggi ngidini sampeyan ora kuwatir nalika main.

    BD-001-18 1

    Awak kompak ora nambah beban ngulandara, mung bakal dadi asisten sampeyan sing paling apik.

    BD-001-18 1

    Kapasitas 8 kaleng mesthi dadi pilihan sing paling apik kanggo plancongan awan. Sampeyan bisa nggawa akeh barang tanpa dadi beban sampeyan.

    Gambar Detil

    Detil682
    Detil679
    Detil677
    Detil681
    Detil678
    Detil675
    Detil676
    Detil680

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Pemandangan

    piknik

    mancing

    lelungan segara

    kemah

    Kauntungan Produk

    Supaya panganan adhem
    Segel, Awet, Asuransi
    Perlindhungan lingkungan
    Fungsi macem-macem, panggunaan multi-adegan
    Pelestarian panas sing efisien bisa bertahan nganti 72 jam

    Lokakarya Produksi Profesional

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    1. Lokakarya tanpa bledug njamin kebersihan mutlak. Kabeh karyawan kudu nganggo sandhangan lan tutup sepatu nalika mlebu ing bengkel, lan ngontrol kualitas produk kanthi ketat.

    2. Lokakarya produksi terintegrasi, wiwit ngarang bahan baku produk nganti pamriksa produk rampung, kanthi independen rampung dening perusahaan, saengga saben langkah produksi dikontrol kanthi ketat.

    3. Lokakarya produksi sing efisien bisa nampa pesanan sing akeh, sanajan njamin efisiensi lan kualitas.

    Pengin budhal ngulandara solo? Utawa plancongan cekak karo kanca-kanca? Bahan TPU anti banyu, kapasitas 8 kaleng. Tas adhem BD-001-39 cocok kanggo panggunaan pribadi utawa petualangan sing luwih cekak. Tas adhem BD-001-39 bisa ngulandara kanthi cekak. Kantong adhem empuk cilik iki bisa nyedhiyakake kabeh kinerja tas adhem empuk gedhe, supaya panganan lan omben-omben seger lan adhem. Desain tali bahu cocog banget kanggo digunakake nalika paling ora ana jarak mlaku sajrone lelungan. Uga ana gagang sing bisa digawa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita