page_banner

Portable Ice Cooler TPU Outdoor

Portable Ice Cooler TPU Outdoor

Katrangan singkat:

Iki minangka tas adhem anti banyu ruangan sing cilik banget lan portabel, kanthi kapasitas 8 kaleng lan bahan 840D-TPU.Yen sampeyan pengin ngulandara singkat, iku bakal dadi pilihan sing paling apik.


  • Item No:BD-001-39
  • Bahan:840D-TPU
  • Kapasitas:8 kaleng/6L
  • Spesifikasi:295 * 210 * 280 mm
  • warna:abu-abu
  • Detail Produk

    Tag produk

    BD39原_副本

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Materi anti banyu 840D-TPU sing berkualitas tinggi ngidini sampeyan ora kuwatir nalika muter.

    BD-001-18 1

    Awak kompak ora nambah beban kanggo petualangan, mung bakal dadi asisten sing paling apik.

    BD-001-18 1

    Kapasitas 8 kaleng mesthi dadi pilihan sing paling apik kanggo perjalanan dina.Sampeyan bisa nggawa akeh barang tanpa dadi beban kanggo sampeyan.

    Gambar Detail

    Detil682
    Detil679
    Detil677
    Detil681
    Detil678
    Detil675
    Detil676
    Detil680

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Sesawangan

    piknik

    mancing

    trip pinggir segara

    kemah

    Kaluwihan produk

    Tansah panganan kadhemen
    Segel, Awet, Asuransi
    pangayoman lingkungan
    Fungsi macem-macem, nggunakake macem-macem adegan
    Pengawetan panas sing efisien bisa nganti 72 jam

    Workshop Produksi Profesional Kami

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    1. Bengkel bebas bledug njamin kebersihan mutlak.Kabeh karyawan kudu nganggo sandhangan kerja lan tutup sepatu nalika mlebu bengkel, lan ngontrol kualitas produk kanthi ketat.

    2. Bengkel produksi terintegrasi, saka ngarang bahan mentah produk nganti mriksa produk rampung, rampung kanthi mandiri dening perusahaan, supaya saben langkah produksi dikontrol kanthi ketat.

    3. Bengkel produksi sing efisien bisa nampa pesenan kanthi jumlah akeh, nalika njamin efisiensi lan kualitas.

    Pengin mangkat kanggo ngulandara solo?Utawa njupuk trip cendhak karo kanca-kanca?Bahan TPU anti banyu, kapasitas 8 kaleng.Tas adhem BD-001-39 cocog kanggo panggunaan pribadi utawa petualangan sing luwih cendhek.Tas adhem BD-001-39 bisa nindakake petualangan singkat.Tas adhem alus cilik iki bisa nyedhiyakake kabeh kinerja tas adhem alus sing gedhe, supaya panganan lan omben-omben sampeyan seger lan adhem.Desain tali bahu cocok banget kanggo digunakake nalika paling ora ana jarak mlaku sajrone lelungan.Ana uga gagang sing bisa digawa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita