page_banner

Kotak umpan mancing polos

  • Purple Series Outdoor Fishing Box

    Ungu Series Outdoor Fishing Box

    Kothak pancing ungu romantis kanthi sealing efektif, tahan kejut lan gulung, baffle sing bisa dicopot.Bisa digunakake kanggo nyimpen peralatan fishing, kayata umpan, pancing, lan liya-liyane, uga sawetara alat lan aksesoris, kanthi fungsi sing beda-beda.

    Nomer Barang: BX011

    Spesifikasi: 198*145*40mm

    Kapasitas: 18 Kompartemen

    Werna: Transparan / ungu

    Bahan: Plastik

    Dianggo: fishing outdoor

    Fitur: Portable

  • Fishing tackle box with Adjustable dividers

    Kothak pancing kanthi pembagi sing bisa diatur

    Fishing kothak aksesoris kapisah, helper apik kanggo fishing outdoor.Simpen aksesoris, pancing, umpan, lan liya-liyane. Desaine prasaja lan gampang digawa.

  • Fishing Plastic Transparent Box

    Kothak Plastik Transparan Fishing

    Kothak pancing ruangan, kothak panyimpenan, kothak umpan, iki minangka kothak pancing transparan kanthi pembagi sing bisa diatur kanthi macem-macem fungsi.

  • Black and White Fishing Tackle Box with Adjustable Dividers

    Kothak Pancing Ireng lan Putih kanthi Pembagi sing bisa diatur

    Kothak pancing desain ireng lan putih.Tutup ireng ndhuwur, awak utama putih transparan, sampeyan bisa ndeleng distribusi internal lan gampang ditemokake barang.Desain kompartemen bisa nampung barang-barang saka macem-macem ukuran.Desain prasaja, ora ngalih rumit, gampang digunakake.Kuncine kuat lan ora gampang rusak.
     

  • Fishing Plastic Transparent Box Lure Box Black

    Fishing Plastic Transparent Box Lure Box Black

    Telung seri ireng kothak fishing.Transparan + ireng, ireng + transparan, lan kabeh ireng.Sampeyan bisa milih kanthi bebas miturut kabutuhan sampeyan.Interioré dipérang dadi desain kothak, partisi bisa disassembled lan dipindhah, lan interior bisa nglumpuk kanggo ukuran sing perlu, free lan fleksibel, lan trep kanggo nggunakake.

  • Lake Blue Outdoor Fishing Box

    Lake Blue Outdoor Fishing Box

    Kothak fishing biru seger kasedhiya ing biru lengkap lan translucent kanggo pilihan, lan desain pangguna-loropaken gampang kanggo njupuk lan nindakake.Ukuran cilik, kapasitas gedhe, panggunaan papan sing dhuwur.Bahan plastik sing ramah lingkungan, awak kothak tembus, barang panyimpenan internal katon jelas.

  • Plastic Clear Tackle Box

    Kotak Tackle Plastik Clear

    Kothak pancing plastik transparan, digawe saka bahan sing ramah lingkungan tanpa BPA, nduweni 18 kompartemen, sing bisa diatur kanthi bebas kanggo nampung piranti kanthi ukuran sing beda-beda.Pinggiran sing dibunderaké ora lara tangan.Gampang digawa lan nduweni kapasitas akomodasi sing kuat.Iku asisten sampurna kanggo fishing outdoor.

  • Fishing Tackle Lure Tool Box

    Fishing Tackle Lure Tool Box

    Kothak panyimpenan transparan sing dhuwure dhuwure meh sepuluh sentimeter, lan papan panyimpenan luwih kuat.Desain transparan ngidini sampeyan ndeleng kanthi jelas isi ing njero lan gampang dijupuk.Digawe saka bahan plastik bebas BPA, ramah lingkungan lan awet.

  • Yellow Series Outdoor Fishing Box

    Kuning Series Kothak Fishing Outdoor

    Seri kuning kothak bandha peralatan fishing digawe saka bahan kandel, kuwat lan awet.Desain multi-sel nggampangake kanggo nyimpen.Werna tembus nggampangake identifikasi alat internal.Kothak kualitas dhuwur, sawetara aplikasi sing wiyar.Iki minangka barang sing kudu diduweni kanggo fishing outdoor.

    Nomer Barang: BX011

    Spesifikasi: 198*145*40mm

    Kapasitas: 18 Kompartemen

    Warna: Transparan/kuning

    Bahan: Plastik

    Dianggo: fishing outdoor

    Fitur: Portable

  • Green Fishing Box Transparent Accessory Box Tackle

    Green Fishing Box Transparan Aksesori Box Tackle

    Kothak pancing seri ijo, kombinasi warna ijo lan transparan, luwih cedhak karo alam.Desain sing cukup, gampang digawa, gampang digunakake, pakaryan sing apik, perlindungan lingkungan lan daya tahan minangka ciri lan kaluwihan.Iku bakal nambah luster kanggo fishing lelampahan.

    Nomer Barang: BX011

    Spesifikasi: 198*145*40mm

    Kapasitas: 18 Kompartemen

    Warna: Green

    Bahan: Plastik

    Dianggo: fishing outdoor

    Fitur: Portable

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2