page_banner

Kothak nggodho mancing polos

  • Purple Series Outdoor Fishing Box

    Kotak Fishing Ruangan Seri Ungu

    Kothak mancing ungu romantis kanthi panyegelan efektif, resistensi kejut lan gulung, ambles sing bisa dicopot Bisa digunakake kanggo nyimpen peralatan mancing, kayata umpan, garis pancing, lan liya-liyane, uga sawetara alat lan aksesoris, kanthi fungsi macem-macem.

    Barang Ora: BX011

    Spesifikasi: 198 * 145 * 40mm

    Kapasitas: 18 Kompartemen

    Werna: Transparan / ungu

    Bahan: Plastik

    Dianggo: Fishing ing njobo 

    Fitur: Portable

  • Fishing tackle box with Adjustable dividers

    Kancing pancing mancing kanthi pamisah sing bisa disetel

    Kothak aksesoris mancing liyane, helper sing apik kanggo mancing ing njobo. Simpen aksesoris mancing, pancing, umpan, lan liya-liyane. Desaine gampang lan gampang digawa.

  • Fishing Plastic Transparent Box

    Kothak Transparan Plastik Fishing

    Kothak mancing njobo, kothak panyimpenan, kothak umpan, iki kothak pancing transparan kanthi pembagi sing bisa disetel kanthi macem-macem fungsi.

  • Black and White Fishing Tackle Box with Adjustable Dividers

    Kancing Tanggel Fishing Ireng lan Putih kanthi Pamisah sing bisa disetel

    Kothak mancing desain ireng lan putih. Tutup ireng ndhuwur, awak utama putih transparan, sampeyan bisa ndeleng distribusi internal lan gampang ditemokake barang. Desain kompartemen bisa nampung barang kanthi ukuran beda-beda. Desain sederhana, ora ana switch sing rumit, gampang digunakake. Kuncine kukuh lan ora gampang rusak.
     

  • Fishing Plastic Transparent Box Lure Box Black

    Kotak Plastik Plastik Fishing Lure Box Ireng

    Telung kothak ireng mancing kothak mancing. Transparan + ireng, ireng + transparan, lan kabeh ireng. Sampeyan bisa milih kanthi bebas miturut kabutuhan. Interioré dipérang dadi desain kisi, partisi bisa dibedhah lan dipindhah, lan interior bisa dipasang kanthi ukuran sing dibutuhake, gratis lan fleksibel, lan gampang digunakake.

  • Lake Blue Outdoor Fishing Box

    Kancing Fishing Ruangan Danau Blue

    Kothak mancing biru seger kasedhiya ing biru lengkap lan tembus kanggo pilihan sampeyan, lan desain sing ramah pangguna gampang dijupuk lan digawa. Ukuran cilik, kapasitas gedhe, pemanfaatan ruang dhuwur. Materi plastik sing ramah lingkungan, awak kothak tembus, barang panyimpenan internal bisa dibukak sekilas.

  • Plastic Clear Tackle Box

    Kothak Plastik Mbusak Plastik

    Kothak mancing plastik transparan, digawe saka bahan sing ramah lingkungan tanpa BPA, duwe 18 kompartemen, sing bisa diatur kanthi bebas kanggo nampung alat kanthi ukuran sing beda-beda. Pinggir sing dibunderake ora nglarani tangan sampeyan. Gampang digawa lan nduweni kapasitas nampung sing kuwat. Sampeyan minangka asisten sampurna kanggo mancing ruangan.

  • Fishing Tackle Lure Tool Box

    Kothak Alat Ngatasi Fishing Fishing

    Kothak panyimpenan transparan sing dhuwur duwe dhuwure meh sepuluh sentimeter, lan papan panyimpenan luwih kuat. Desain transparan ngidini sampeyan ndeleng kanthi jelas konten ing njero lan gampang dijupuk. Digawe saka BPA - bahan plastik gratis, ramah lingkungan lan awet.

  • Yellow Series Outdoor Fishing Box

    Kancing Fishing Luar Ruangan Seri Kuning

    Kothak harta karun iwak mancing seri kuning digawe saka bahan kandel, kuat lan awet. Desain multi-sel nggawe gampang disimpen. Werna tembus ndadekake identifikasi alat internal. Grid berkualitas tinggi, kisaran aplikasi sing jembar. Iki minangka barang sing kudu ana kanggo mancing ing njobo.

    Barang Ora: BX011

    Spesifikasi: 198 * 145 * 40mm

    Kapasitas: 18 Kompartemen

    Werna: Transparan / kuning

    Bahan: Plastik

    Dianggo: Fishing ing njobo 

    Fitur: Portable

  • Green Fishing Box Transparent Accessory Box Tackle

    Kothak Titik Aksesoris Transparan Green Fishing

    Serial kothak kothak mancing, kombinasi warna ijo lan transparan, luwih cedhak karo alam. Desain sing wajar, gampang digawa, gampang digunakake, kerajinan sing apik, perlindungan lingkungan lan daya tahan minangka ciri lan kaluwihan. Bakal nambah kinclong kanggo lelungan mancing sampeyan.

    Barang Ora: BX011

    Spesifikasi: 198 * 145 * 40mm

    Kapasitas: 18 Kompartemen

    Werna: Ijo

    Bahan: Plastik

    Dianggo: Fishing ing njobo 

    Fitur: Portable