page_banner

Kantong Kandung Hidrasi Olahraga Ruangan

Kantong Kandung Hidrasi Olahraga Ruangan

Katrangan singkat:

Kantong banyu olahraga outdoor tanpa BPA berkualitas tinggi, portebel lan ramah lingkungan, iki minangka kanca paling apik kanggo fitness, gunung, bersepeda, lan kemah.


  • Barang Ora: BTC015
  • Bahan: TPU EVA PEVA
  • Kapasitas: 1L.15L, 2L, 2.5L.3L
  • Spesifikasi: Spesifikasi khusus
  • Detail Produk

    Tag Produk

    BTC015_副本

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain bukaan gedhe nggawe sampeyan gampang ngisi lan ngresiki.

    BD-001-18 1

    Tutup bledug ing muncung nyedhot bisa nyegah bledug nalika ora digunakake.

    BD-001-18 1

    Desain gagang ngidini sampeyan aman lan trep nalika bisa digunakake, tanpa kuwatir tiba ing lemah.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Climbing

    Militèr

    Muter-muter

    Piknik

    Mlaku

    Layanan Khusus

    BTC001 (5)Kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi kemasan njaba

    BTC001 (5)Layanan visualisasi produksi

    BTC001 (5)Pangaturan pola

    BTC001 (5)Layanan mandeg E-commerce

    Gampang digunakake, bukaan gedhe bisa diisi kanthi cepet, ditutup kanthi raket, tahan bocor lan disegel, gagang dirancang supaya gampang digawa lan dilebokake ing tas, bisa nangkep kanthi kuat sajrone ngisi lan mbuwang, aliran pipa sedhot stabil lan ora diblokir, lan katup cokotan ana ing saben Bakal otomatis ditutup sawise ngombe kanggo nyegah bocor. Desain skala volume eksternal ngidini sampeyan nglacak asupan banyu lan banyu sing isih ana ing wektu. Iki digawe saka bahan TPU sing tahan nyandhang kanthi daya tahan lan elastisitas sing apik. Tutup bledug bisa nglindhungi tutuk cokotan silikon supaya ora nglumpukake bledug.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita