page_banner

Olahraga Outdoor Hydration nguyuh Bag

Olahraga Outdoor Hydration nguyuh Bag

Katrangan singkat:

Kantong banyu olahraga ruangan bebas BPA berkualitas tinggi, portabel lan ramah lingkungan, iki minangka kanca sing paling apik kanggo fitness, pendakian gunung, sepedaan, lan kemah.


  • Item No:BTC015
  • Bahan:TPU EVA PEVA
  • Kapasitas:1L.15L,2L,2.5L.3L
  • Spesifikasi:Ukuran 38x17cm (2L)
  • Detail Produk

    Tag produk

    BTC015_副本

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain bukaan gedhe ndadekake sampeyan bisa ngisi lan ngresiki.

    BD-001-18 1

    Tutup bledug ing nozzle nyedhot bisa nyegah ngumpulake bledug nalika ora digunakake.

    BD-001-18 1

    Desain gagang ngidini sampeyan aman lan trep ing proses bisa digunakake, tanpa kuwatir yen tiba ing lemah.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Pendakian

    militèr

    Cycling

    Piknik

    mlaku

    Layanan sing disesuaikan

    BTC001 (5)kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi kemasan njaba

    BTC001 (5)Layanan visualisasi produksi

    BTC001 (5)Kustomisasi pola

    BTC001 (5)E-commerce layanan siji-mandeg

    Gampang digunakake, bukaan gedhe bisa diisi kanthi cepet, ditutup kanthi rapet, anti bocor lan disegel, gagang dirancang supaya gampang digawa lan dilebokake ing tas, bisa dicekel kanthi kuat nalika ngisi lan mbuwang, aliran pipa nyedhot. stabil lan ora diblokir, lan tutup cokotan ing saben Iku bakal kanthi otomatis nutup sawise ngombé kanggo nyegah bocor.Desain ukuran volume eksternal ngidini sampeyan nglacak asupan banyu lan banyu sing isih ana ing wektu.Iki digawe saka bahan TPU sing tahan nyandhang kanthi daya tahan lan elastisitas sing apik.Tutup bledug bisa nglindhungi cangkeme cokotan silikon supaya ora ngumpulake bledug.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita