page_banner

Kandung kemih hidrasi olahraga ruangan

Kandung kemih hidrasi olahraga ruangan

Katrangan singkat:

Kandung kemih hidrasi digawe saka cetakan injeksi sing ora beracun, tanpa ambu, transparan, lateks utawa poliethelin alus. Bisa diselehake ing celah tas ransel sajrone gunung, bersepeda, lan plancongan njobo. Gampang ngisi banyu, gampang diombe, nyedhot nalika ngombe, lan nggawa. Alus lan kepenak.


  • Barang Ora: BTC014
  • Bahan: TPU EVA PEVA
  • Kapasitas: 1L.15L, 2L, 2.5L.3L
  • Spesifikasi: Spesifikasi khusus
  • Detail Produk

    Tag Produk

    BD-001-18 1

    ico (1)

    Kang digawe saka bahan lingkungan loropaken tanpa BPA, ngijini sampeyan kanggo nglindhungi alam nalika kang cedhak alam.

    BD-001-18 1

    Dirancang khusus kanggo olahraga, tahan tekanan lan tahan nyandhang, kukuh lan tahan bocor, gampang diresiki, lan cepet nyuntikake banyu.

    BD-001-18 1

    Ing tutup-jinis nyedhot nozzle ngijini sampeyan kanggo njaluk cepet replenishment banyu sak ngleksanani.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Proses Produksi

    BTC014
    BTC014

    Kita minangka produsen profesional kandung kemih hidrasi olahraga, lan saben produk tas banyu wis diproduksi kanthi profesional lan dipriksa kanthi ketat. Kantong banyu olahraga cocok kanggo olahraga ing njobo kayata gunung, bersepeda, piknik, berkemah, mlayu, lan liya-liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita