page_banner

Kantong Banyu Hidrasi Hidrasi Olahraga Ruangan

Kantong Banyu Hidrasi Hidrasi Olahraga Ruangan

Katrangan singkat:

Iki minangka peralatan penting kanggo pelari. Bukaan sing amba ngidini sampeyan nyuntik banyu kanthi cepet ing alas. Supaya sampeyan ora kuwatir karo sumber daya banyu nalika olahraga, lan aja nganti kosong.


  • Barang Ora: BTC071
  • Bahan: TPU EVA PEVA
  • Kapasitas: 1L.15L, 2L, 2.5L.3L
  • Spesifikasi: Spesifikasi khusus
  • Detail Produk

    Tag Produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain geser ergonomis gampang lan cepet dibukak lan ditutup.

    BD-001-18 1

    Desain skala volume eksternal ngidini sampeyan nglacak asupan banyu lan volume banyu sing isih ana.

    BD-001-18 1

    Spesifikasi lan ukuran sing beda bisa disesuaikan kanggo memenuhi macem-macem kebutuhan sampeyan.

    Climbing

    Militèr

    Muter-muter

    Piknik

    Mlaku

    Layanan Khusus

    BTC001 (5)Kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi kemasan njaba

    BTC001 (5)Layanan visualisasi produksi

    BTC001 (5)Pangaturan pola

    BTC001 (5)Layanan mandeg E-commerce

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain bukaan gesper geser jembar digawe saka film sing ramah lingkungan lan tanpa ambu tanpa BPA. Spesifikasi lan dawa pipa sedhot bisa disesuaikan kanggo memenuhi kabeh kabutuhan ing macem-macem lingkungan. Apa sampeyan munggah, bersepeda, lintas negara, piknik, tas banyu berkualitas tinggi bakal dadi mitra paling apik kanggo olahraga ruangan. Bukak petualangan sing paling nyenengake nganggo kanthong banyu BTC071.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita