page_banner

Olahraga Outdoor Hydration nguyuh Water Bag

Olahraga Outdoor Hydration nguyuh Water Bag

Katrangan singkat:

Iki minangka peralatan penting kanggo pelari.Bukaan sing amba ngidini sampeyan nyuntikake banyu kanthi cepet ing alam bébas.Aja kuwatir babagan sumber banyu nalika olahraga, lan aja nganti kosong.


  • Item No:BTC071
  • Bahan:TPU EVA PEVA
  • Kapasitas:1L.15L, 2L, 2.5L.3L
  • Spesifikasi:specifications Custom
  • Detail Produk

    Tag produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain slider ergonomis trep lan cepet mbukak lan nutup.

    BD-001-18 1

    Desain ukuran volume eksternal ngidini sampeyan nglacak asupan banyu lan volume banyu sing isih ana.

    BD-001-18 1

    Spesifikasi lan ukuran sing beda bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

    Pendakian

    militèr

    Cycling

    Piknik

    mlaku

    Layanan sing disesuaikan

    BTC001 (5)kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi kemasan njaba

    BTC001 (5)Layanan visualisasi produksi

    BTC001 (5)Kustomisasi pola

    BTC001 (5)E-commerce layanan siji-mandeg

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Desain bukaan gesper geser sing amba digawe saka film sing ramah lingkungan lan ora ana ambune tanpa BPA.Spesifikasi lan dawa pipa nyedhot bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan ing macem-macem lingkungan.Apa sampeyan climbing, cycling, cross-country, piknik, tas banyu kualitas bakal dadi partner paling apik kanggo olahraga ruangan.Bukak petualangan sing paling nyenengake kanthi tas banyu BTC071.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita