page_banner

Olahraga Outdoor Hydration nguyuh Bag

Olahraga Outdoor Hydration nguyuh Bag

Katrangan singkat:

Kantong banyu sing ramah lingkungan tanpa BPA, desain bukaan gedhe sing dipatenake trep kanggo sampeyan nggunakake, manawa sampeyan mendaki, gunung, muter utawa olahraga ekstrim, tas banyu iki bakal dadi asisten sing paling apik.


  • Item No:BTC004
  • Bahan:TPU EVA PEVA
  • Kapasitas:1L.15L, 2L, 2.5L.3L
  • Spesifikasi:specifications Custom
  • Detail Produk

    Tag produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Logo eksklusif bisa disesuaikan kanggo nuduhake gaya sampeyan luwih akeh.

    BD-001-18 1

    Desain gelang nggawe sampeyan trep kanggo ngisi lan ngresiki.

    BD-001-18 1

    Desain tutup bledug nyegah nozzle nyedhot saka ngumpulake bledug nalika ora dienggo.

    Pendakian

    militèr

    Cycling

    Piknik

    mlaku

    Layanan sing disesuaikan

    BTC001 (5)kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi kemasan njaba

    BTC001 (5)Layanan visualisasi produksi

    BTC001 (5)Kustomisasi pola

    BTC001 (5)E-commerce layanan siji-mandeg

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Gampang digunakake, bukaan gedhe bisa diisi kanthi cepet, ditutup kanthi rapet, bocor lan disegel, gagang dirancang supaya gampang digawa lan dilebokake ing tas, lan bisa dicekel kanthi kuat nalika ngisi, mbuwang lan ngresiki, lan aliran pipe nyedhot stabil lan ora mblokir, tutup cokotan bakal kanthi otomatis segel sawise saben ngombe kanggo nyegah bocor.Desain ukuran volume eksternal ngidini sampeyan nglacak asupan banyu lan banyu sing isih ana ing wektu.Iki digawe saka bahan bebas BAP sing tahan nganggo kanthi Daya tahan lan keluwesan sing apik;tutup bledug bisa nglindhungi cokotan silikon saka ngumpulake bledug.Sing petualang, seneng olahraga, lan energik, sampeyan kudu butuh wong sing tangan tengen.Iku ngijini sampeyan kanggo replenish Kelembapan kapan lan ing ngendi wae sak olahraga, lan uga bisa diselehake ing tas ransel kanggo mbebasake tangan.Ngidini sampeyan kanggo njamin safety dhewe ing proses tantangan dhewe.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita