page_banner

Kantong Kandung Hidrasi Olahraga Ruangan

Kantong Kandung Hidrasi Olahraga Ruangan

Katrangan singkat:

Kantong banyu sing ramah lingkungan tanpa BPA, desain bukaan gedhe sing dipatenake iku cocog kanggo sampeyan gunakake, manawa sampeyan munggah, gunung, bersepeda utawa olahraga ekstrem, kanthong banyu iki bakal dadi asisten paling apik.


  • Barang Ora: BTC004
  • Bahan: TPU EVA PEVA
  • Kapasitas: 1L.15L, 2L, 2.5L.3L
  • Spesifikasi: Spesifikasi khusus
  • Detail Produk

    Tag Produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Logo eksklusif bisa disesuaikan kanggo nampilake gaya sampeyan kanthi luwih lengkap.

    BD-001-18 1

    Desain gelang nggawe sampeyan gampang ngisi lan ngresiki.

    BD-001-18 1

    Desain tutup bledug ngalangi nozel nyedhot saka bledug nalika ora digunakake.

    Climbing

    Militèr

    Muter-muter

    Piknik

    Mlaku

    Layanan Khusus

    BTC001 (5)Kustomisasi LOGO

    BTC001 (5)Kustomisasi kemasan njaba

    BTC001 (5)Layanan visualisasi produksi

    BTC001 (5)Pangaturan pola

    BTC001 (5)Layanan mandeg E-commerce

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Gampang digunakake, bukaan gedhe bisa diisi kanthi cepet, ditutup kanthi kenceng, tahan bocor lan disegel, gagang dirancang supaya gampang digawa lan dilebokake ing tas, lan bisa nangkep nalika ngisi, mbuwang lan ngresiki, lan aliran pipa sedhot stabil lan ora diblokir, Katup cokotan bakal otomatis disegel sawise saben ngombe kanggo nyegah bocor. Desain skala volume eksternal ngidini sampeyan nglacak asupan banyu lan banyu sing isih ana ing wektu sing tepat. Iki digawe saka bahan bebas tahan BAP kanthi daya tahan lan fleksibilitas sing apik; tutup bledug bisa nglindhungi cokotan silikon saka bledug. Sampeyan pancen prelu petualang, seneng olahraga, lan sregep. Sampeyan ngidini sampeyan ngisi kelembapan kapan wae lan ing endi wae sajrone olahraga, lan uga bisa dilebokake ing tas ransel kanggo mbebasake tangan. Ngidini sampeyan njamin keamanan dhewe ing proses nantang dhewe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita