page_banner

Warta Industri

Warta Industri

  • Precautions in the use of outdoor water bags

    Pancegahan ing nggunakake tas banyu ruangan

    Tas banyu digawe saka non-beracun, tasteless, transparent lan alus lateks utawa polyethylene injeksi ngecor, Telung sudhut awak tas banyu duwe mata kantong, kang bisa rusak karo knots utawa sabuk.Nalika lelungan, bisa digawa kanthi horisontal, vertikal utawa ing sabuk.Gampang ngisi...
    Waca liyane
  • Test the insulation method of the cooler

    Tes cara insulasi saka cooler

    Cooler minangka perlengkapan ruangan sing penting kanggo piknik musim panas,Perlu yen sampeyan pengin ngrasakake es. Dadi kepiye sampeyan ngerti efek insulasi termal saka cooler sing sampeyan tuku?【Fungsi】 Pengawetan kadhemen biasane diarani tas adhem, sing bisa digunakake minangka ...
    Waca liyane
  • How to use cooler correctly

    Cara nggunakake cooler kanthi bener

    Mulai karo Cooler A cooler dirancang kanggo insulate, kang tegese bakal nahan panas uga kadhemen.Mula, coba simpen kulkas ing lingkungan sing adhem sadurunge diisi es. Yen disimpen ing srengenge langsung, garasi sing anget, utawa kendaraan sing panas sadurunge digunakake, ...
    Waca liyane
  • Tips for outdoor sports

    Tips kanggo olahraga ruangan

    1.Sampeyan kudu mlaku kanthi kacepetan dhewe: Aja nyoba mlaku kanthi angel, amarga iki bakal ngonsumsi akeh energi.Yen sampeyan mlaku-mlaku kanthi akeh wong, luwih becik golek kanca sing kecepatane padha karo sampeyan.2. Ukur kabugaran fisik kanthi ilmiah: Luwih becik mlaku mlaku sawetara ...
    Waca liyane
  • 7 functions of outdoor sports

    7 fungsi olahraga ruangan

    Ing umur kesehatan awakening iki, olahraga outdoor ora mung "olahraga bangsawan".Iku wis Integrasi ing gesang kita.Akeh wong biasa sing gabung, lan cara olahraga sing modis alon-alon.Olahraga njaba yaiku ...
    Waca liyane
  • How to choose an outdoor soft cooler

    Cara milih cooler alus ruangan

    Nalika kita nindakake aktivitas ing njaba ruangan, kita ngemas panganan ing tas adhem supaya tetep seger.Nalika metu, piknik, lan petualangan bisa ngatasi masalah katering, uga menehi pengalaman sing enak.1. Pilih ukuran.Umume, ana macem-macem pilihan ukuran kanggo tas sing luwih adhem.Ing t...
    Waca liyane
  • Essential equipment for mountaineering

    Peralatan penting kanggo pendakian gunung

    1.Sepatu gunung (hiking) dhuwur: Nalika nyebrang salju ing mangsa, kinerja anti banyu lan breathable sepatu gunung (hiking) dhuwur banget;2.Cepet-pangatusan jeroan: penting, kain serat, garing supaya mundhut suhu;3. Tutupan salju lan kram ...
    Waca liyane
  • Outdoor knowledge How to hike and climb more safely in winter?

    Kawruh ing njaba Kepiye carane mendaki lan menek luwih aman ing mangsa?

    Kanthi tekane mangsa, hawa adhem uga kerep kena.Nanging sanajan hawane adhem, ora bisa ngalangi antusiasme wong akeh sing padha lelungan menyang njobo.Kepiye carane mendaki lan menek luwih aman ing mangsa?1. Ancang-ancang.1. Senadyan akeh manfaat ing gunung mangsa ...
    Waca liyane
  • How to warm up before running

    Carane anget munggah sadurunge mlaku

    Yen sampeyan ora pengin lara nalika mlaku, sampeyan kudu pemanasan sadurunge mlaku!Ana 6 keuntungan sing bisa sampeyan rasakake nalika anget sadurunge mlaku 1. Bisa ngunggahake suhu awak, nyuda viskositas jaringan alus, lan nyuda kemungkinan ketegangan otot.2. Aktifake vitalitas otot, nggawe ...
    Waca liyane
  • How to choose an outdoor backpack

    Cara milih tas ransel ruangan

    Nalika nindakake kegiatan ruangan, fungsi tas ransel bisa diarani penting banget.Iku ora mung cedhak sampeyan nalika sampeyan lagi aktif, iku uga kudu nari karo fluktuasi jangkah;Supaya aktivitas outdoor sampeyan luwih sampurna, tas ransel kudu bisa nyedhiyakake sp...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3