page_banner

Kabar Perusahaan

Kabar Perusahaan

  • 2022 welcome the Year of the Tiger in the Lunar Chinese New Year.

    2022 nyambut Taun Macan ing Taun Anyar Imlek.

    2022 nyambut Taun Macan ing Taun Anyar Imlek.Kanthi pengaruh China sing saya akeh, Taun Anyar Cina tetep dadi posisi sing luwih penting ing pangembangan budaya global lan nggawe sawetara prabédan ing industri fashion.Merek busana utama wis dirancang khusus ...
    Waca liyane
  • Tail-tooth of this year

    Buntut-waos taun iki

    Riyaya buntut-waos taunan ngurmati karyawan pinunjul, Ing pungkasan, ana acara lotre, lan uga apik luck tansah karo sampeyan.thanks kanggo karya hard liwat taun kepungkur, lan nyumbang kanggo wutah perusahaan.Muga-muga kita kabeh bisa nyekseni perkembangan perusahaan bebarengan ing ...
    Waca liyane
  • Employee Evacuation Exercise

    Latihan Evakuasi Karyawan

    Kanggo nanggepi kahanan darurat, supaya kabeh karyawan kenal karo rute uwal, langsung nuntun personel supaya bisa ngungsi kanthi aman, lan njamin keamanan kabeh karyawan.Perusahaan kita nindakake latihan evakuasi karyawan....
    Waca liyane
  • Sibo employee birthday party

    Pesta ulang tahun karyawan Sibo

    Kanggo kulawarga Sibo sing dikasihi Matur nuwun kanggo nggarap perusahaan liwat saben musim semi, musim panas, musim gugur lan musim dingin, lan panen woh-wohan sing paling migunani ing urip.Rahayu, ketulusan, ing dina khusus iki, Sibo w...
    Waca liyane
  • Learn new products in the dust-free workshop.

    Sinau produk anyar ing bengkel bebas bledug.

    Departemen marketing tindak menyang bengkel soft cooler & waterproof bag kanggo latihan.Penanggung jawab bengkel kasebut bakal nerangake produk anyar menyang personel departemen pemasaran sing relevan, supaya para pemasar bisa luwih ngerti produk kasebut, supaya para pemasar bisa ...
    Waca liyane
  • Prevent online fraud and traffic safety morning meeting

    Nyegah penipuan online lan rapat esuk safety lalu lintas

    SBS Group nganakake pelatihan babagan pencegahan penipuan Internet lan kawruh safety lalu lintas kanggo kabeh karyawan ing kelompok miturut departemen Kanthi perkembangan Internet saiki, akeh informasi pribadhi wis bocor kanthi serius, scammers cyber nyebar, lan kedadeyan penipuan cyber em. .
    Waca liyane
  • Sibo Intertextile Shanghai

    Sibo Intertextile Shanghai

    Amarga covid-19, akeh pameran sing ditundha.Partisipasi SBS Sibo ing Intertextile Shanghai Apparel Fabrics ing 9 - 11 Oktober 2021.
    Waca liyane
  • Sibo participates in Cross-Border Fair

    Sibo melu ing Cross-Border Fair

    Sibo melu ing China Cross-Border E-Commerce Trade Fair (Autumn) minggu kepungkur.Amarga wabah kasebut, kanca-kanca saka Quanzhou ora lunga, lan kanca-kanca saka Shanghai melu.
    Waca liyane
  • SBS Xunxing Group Nucleic Acid Test

    Tes Asam Nukleat Kelompok Xunxing SBS

    Tanggal 11 September, kasus covid-19 sing dikonfirmasi katon ing Putian, Fujian, banjur nyebar menyang tetanggan Quanzhou, Zhangzhou, lan Anxi.Ing wabah iki, akeh bocah cilik sing kena infeksi.Xunxing Group kanthi cepet ngetrapake sawetara langkah protèktif lan nganakake tes asam nukleat ing kabeh ...
    Waca liyane
  • SBS Management cadre safety production knowledge training

    Pelatihan pengetahuan produksi kader Manajemen SBS

    Isi pelatihan kawruh produksi safety minangka sistem hukum dhasar negara kita kanggo safety produksi.kabijakan produksi safety negaraku: safety first, prevention first, lan prinsip manajemen komprehensif.Ana 280 undang-undang lan peraturan babagan safety produksi ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2