page_banner

Tes cara insulasi saka cooler

2

Cooler minangka perlengkapan ruangan sing penting kanggo piknik musim panas,Iki minangka kabutuhan yen sampeyan pengin entuk rasa es. Dadi kepiye sampeyan ngerti efek insulasi termal sakaluwih adhemsampeyan tuku?

fungsi

  1. Pengawetan kadhemen biasane diarani tas adhem, sing bisa digunakake minangka kulkas sing bisa dipindhah kanggo pengawetan omben-omben, woh-wohan, teh susu ibu, panganan laut lan panganan liyane;Iki uga digunakake kanggo transportasi obat-obatan, vaksin lan produk ing kulkas.
  2. pengawetan panas umume digunakake kanggo panganan insulasi termal, nedha awan, pangiriman restoran lan liya-liyane.

    Test pengawetan panas: 8 o 'ing esuk mung bakal cook bento meal diselehake ing tas pengawetan panas, lan pengawetan zipper, lan banjur metu kanggo bisa, kanggo perusahaan sawise panggonan tanpa angin.

    Kira-kira jam 12, bukak nedha awan kanggo nedha awan, utawa anget, pengin langsung mangan!Kanggo kita wong kantor, utamane ing perusahaan tanpa oven microwave.Amarga iku efek langsung saka tas pengawetan panas test, ora ana langkah pengawetan panas njaba kothak nedha awan, iku langsung sijine menyang tas pengawetan panas.Yen sampeyan bisa nyelehake sandhangan katun lan barang liyane ing tas, nanging uga nambah efek insulasi termal!(Gegandhengan karo suhu ruangan).

  3. Cathetan: Ing dina tes, nedha awan liyane kanthi dhaharan sing padha ora diselehake ing tas insulasi.Sawise wektu sing padha lan ing posisi sing padha, daging ing kothak nedha awan beku lan sup kadhemen tanpa suhu.

  4. Tes kadhemen: Gunakake karo tas adhem.Selehake tas adhem ing kulkas utawa beku.Sawise beku, lebokake ing tas sing luwih adhem lan dilebokake ing sisih ndhuwur utawa pinggir panganan, minuman, woh-wohan lan barang-barang liyane, lan kencengake zipper.Butuh kira-kira 6 jam kanggo cooler nyawiji rampung, ninggalake panganan lan omben-omben ing njero kaya seger metu saka kulkas.

    Perkara sing kudu digatekake:

    Simpen es krim lan panganan liyane sing gampang leleh suwene 30-60 menit kaya sing disaranake.Disaranake kapasitas bantalan bobot ora ngluwihi 3KG. Efek pengawetan panas gumantung marang owah-owahan suhu lingkungan ing njaba donya, jumlah isi, lan owah-owahan suhu asli.

    3

     


Wektu kirim: Apr-08-2022