page_banner

Kegiatan Pengembangan Kualitas Staff SIBO

news-(1)
Ing tanggal 27 Desember 2020, sawise rapat kajian tahunan, SIBO nganakake kegiatan pangembangan mutu kanggo karyawan sing apik, kanggo mbantu dheweke ngerti awake dhewe lan tim, lan ningkatake pangembangan tim. Sawise latihan sedina muput, sanajan awak kesel, nanging kanthi mental duwe panen sing apik, nanging sing penting kanggo saben karyawan, tim duwe pangerten anyar, yaiku wong sing kudu dikembangake, rasa percaya dhiri iku penting, lan kanggo pangembangan perusahaan, tim hasrat uga penting.

Kapisan iku bangunan tim. A tim tim kawangun dening sawetara wong supaya entuk goal tartamtu. Upaya kabeh wong ing tim sing nggawe tim bisa mlaku kanthi bener. Kapindho iku kohesi. Ora ana sing ngerti apa kegiatan sabanjuré bakal nganti kapten mbewarakke tugas sabanjuré. Ing wektu iki, kita kudu duwe kohesi sing apik, lan kita kudu aktif ngrembug lan ngusulake ide. Sanajan ana bantahan lan beda, kita mung duwe siji tujuan, yaiku ngrampungake tugas sing ora diganggu. katelu iku kemampuan kanggo nyoba lan nglakokaké. Yen salah sawijining metode gagal, cara liya bakal langsung ditindakake. Nalika kabeh cara wis digunakake, kita temokake cara layak paling, kang pawujudan saka kombinasi nyoba lan execution.

Sawise Agencies ing pembangunan iki, wong bisa krungu paling wis ringkesan a, ngomong paling uga ringkesan, mikir babagan, ringkesan ora mokal, saka amba weruh cilik, kita kudu wis digawe ringkesan cilik ing gesang kepungkur , ing karya saka nyoba, Gagal lan sukses ringkesan. Ing karya lan urip kita, akeh banget papan sing kudu diringkesake. Mung kanthi ngringkes kita bisa nambah lan mung kanthi nambah bisa maju. Summarization ngijini sampeyan kanggo komentar ing sasi, pasuryan nganti saiki lan ndeleng cetha mangsa. Mung ing cara iki bisa kita karya maju ajeg bebarengan gol diadegaké.
news (2)-tuya


Wektu kiriman: Feb-20-2021