page_banner

Kegiatan Pengembangan Mutu Staf SIBO

news-(1)
Ing tanggal 27 Desember 2020, sawise rapat tinjauan taunan, SIBO nganakake kegiatan pangembangan kualitas kanggo karyawan sing apik, kanggo mbantu dheweke luwih ngerti awake dhewe lan tim, lan ningkatake pangembangan tim.Sawise latihan sedina muput, sanajan awak kesel, nanging mental duwe panen sing apik, nanging sing luwih penting kanggo saben karyawan, kanggo tim duwe pangerten anyar, yaiku wong sing berkembang, percaya diri penting, lan kanggo pembangunan perusahaan, tim hasrat uga penting.

Sing pisanan yaiku mbangun tim.Tim minangka tim sing dibentuk dening sawetara wong kanggo nggayuh tujuan tartamtu.Iki minangka upaya saben wong ing tim sing nggawe tim bisa mlaku kanthi bener.Kapindho yaiku kohesi.Ora ana sing ngerti apa kegiatan sabanjure nganti kapten ngumumake tugas sabanjure.Ing wektu iki, kita kudu duwe kohesi sing apik, lan kita kudu aktif ngrembug lan ngusulake gagasan.Sanajan ana bantahan lan beda, kita mung duwe siji tujuan, yaiku ngrampungake tugas sing ora bisa ditindakake.Katelu yaiku kemampuan kanggo nyoba lan nglakokake.Yen salah siji cara gagal, cara liyane bakal langsung ditindakake.Nalika kabeh cara wis digunakake, kita temokake cara paling layak, kang pawujudan saka kombinasi nyoba lan eksekusi.

Sawise melu pembangunan iki, saben wong bisa krungu paling ringkesan, ngandika paling uga ringkesan, pikiraken, ringkesan ora mokal, saka cilik weruh gedhe, kita kudu nggawe ringkesan cilik ing urip kepungkur. , ing karya nyoba, gagal lan sukses ringkesan.Ing karya lan urip kita, akeh banget panggonan sing kudu diringkes.Mung kanthi ngringkes kita bisa nambah lan mung kanthi nambah kita bisa nggawe kemajuan.Summarization ngidini sampeyan menehi komentar babagan kepungkur, ngadhepi saiki lan ndeleng kanthi jelas masa depan.Mung kanthi cara iki karya kita bisa maju kanthi mantep ing sadawane tujuan sing wis ditemtokake.
news (2)-tuya


Wektu kirim: Feb-20-2021