page_banner

Pancegahan ing nggunakake tas banyu ruangan

Tas banyu digawe saka non-beracun, tasteless, transparent lan alus lateks utawa polyethylene injeksi ngecor, Telung sudhut awak tas banyu duwe mata kantong, kang bisa rusak karo knots utawa sabuk.Nalika lelungan, bisa digawa kanthi horisontal, vertikal utawa ing sabuk.Gampang kanggo ngisi banyu, trep kanggo ngombe, lan alus lan nyaman kanggo digawa. Tas banyu travel bisa digunakake kaping pirang-pirang.Nozzle tas banyu penting banget.Sampeyan kudu mbukak lan nutup kanthi gampang, kanthi tangan siji utawa untu.Kantong banyu kudu aman lan ora beracun ing wiwitan.

Yen tas banyu ora digunakake kanggo dangu, iku bisa tuwuh mildew.Yen perlu ditinggalake nganti suwe sawise saben panggunaan, mangga rendhem ing banyu asin sajrone sawetara menit banjur garing kanthi alami.Sijine desiccant ing.

Sawise jamur wis tuwuh, sampeyan bisa nggunakake cara ing ngisor iki: Gunakake solusi deterjen netral sing ora ngemot oksida,

Mbusak pipa, tas lan muncung (mulih jas njaba ijo saka muncung kanggo mbusak inti kuning saka lapisan njero) lan rendhem ing larutan deterjen sajrone 5 menit;mbilas nganggo banyu;Baleni nganti resik.Yen tabung banget reged, gunakake sikat bal katun sing dibungkus kawat, kanthi ati-ati supaya ora tusukan plastik.

Kantong banyu bisa langsung beku, nanging mung setengah kebak.LIDS lan pipa ora bisa beku.Ati-ati kanggo nyegah tas nempel ing mesin pembeku.

Ngindhari obyek sing atos.

Bisa digunakake kanggo nggawe tutup muncung, njaga kebersihan nozzle lan nyegah banyu sing ora disengaja.

Coba nyingkiri omben-omben lan mung banyu.

微信图片_202205251734162

Panggunaan alternatif

Wadhah : Apa isine kantung banyu isih ana gunane yen rusak?Mesthi bisa.Cut rong pertiga saka ndhuwur lan gawe mangkok karo liyane kanggo sarapan utawa nedha bengi.

Botol: Apa sampeyan pengin nggawa anggur?Ora ana wadhah sing luwih entheng tinimbang kantong banyu.

Tutup anti banyu: sijine peta, teleskop utawa kamera cilik menyang tas banyu, zip munggah tas banyu, apa apikmetode anti banyu!

Kompres kadhemen: Gunakake tas banyu es, salju, utawa banyu kali sing adhem menyang wilayah sing kena kanggo nyepetake pemulihan sakagalur otot, sprains, utawa bruises.

Nggawe tarub sampeyan luwih stabil: Isi tas karo salju, zip munggah, dasi tas ing salah siji ujung kabel, dasi mburi liyane menyang cagak, lan kubur tas jero menyang salju kanggo ngamanake tarub.


Wektu kirim: Mei-27-2022