page_banner

Latihan Online Ketrampilan Nylametake Darurat

Tanggal 25 Juni 2021, Perusahaan SIBO nganakake pelatihan keterampilan nylametake darurat online kanggo kabeh karyawan. Ing latihan iki, karyawan SIBO sinau sawetara katrampilan nylametake darurat dhasar kanthi teori kanthi nonton video kanthi bebarengan. Siji tangan diarepake supaya karyawan bisa nglindhungi awake dhewe ing makarya. Saliyane, iki uga minangka cara penting kanggo njamin produksi SIBO sing aman.

Online Training

Ing wayah awan tanggal 25 Juni, para karyawan SIBO bebarengan nyambut gawe, lan saben karyawan ngupayakake sinau ilmu darurat. Wektu iki, liwat kursus, ilmu lan katrampilan ngapopulerake nylametake kejut listrik lan resusitasi kardiopulmonary, prosedur perawatan medis kanggo insiden, lsp. Posisi penyelamat sing bener, prinsip penyelamatan, lan langkah darurat nalika ngadhepi kahanan darurat uga diterangake.

Perusahaan SIBO ngarep-arep supaya kabeh karyawan bisa latihan kanthi serius. Lan liwat latihan iki, para trainee kudu ngerti babagan kaprigelan lan pitulung kaprigelan supaya bisa nglindhungi keamanan dhewe lan ningkatake produksi sing aman ing mbesuk. Iki uga ngarep-arep bisa ningkatake kemampuan nglindhungi dhiri lan uwal darurat kanggo saben karyawan, supaya luwih bisa nylametake awake dhewe lan nylametake bebarengan yen ana kacilakan, kanggo nyuda sangsara wong sing lara, lan kanggo gelut wektu perawatan, mula nyuda tingkat cacat, nyuda angka kematian, lan nglindhungi karyawan kanthi maksimal. Urip lan kesehatan.

Online Training-2

Liwat pelatihan iki, saben karyawan SIBO wis nguwasani kabutuhan penting sepindah. Ing karya lan urip mbesuk, karyawan SIBO bisa nggunakake ilmu pertolongan pertama lan katrampilan sing dipelajari kanggo nylametake awake dhewe lan nylametake bebarengan. Ing langkah sabanjure, perusahaan bakal terus nambah pelatihan nylametake darurat, kanthi efektif ningkatake pitulung mandhiri lan kemampuan ngluwari bebarengan, lan nggawe swasana kerja sing harmoni lan aman. Sanalika, kita bakal nyedhiyakake pelanggan produk sing luwih apik ing lingkungan kerja sing aman.


Wektu kiriman: Jul-08-2021