page_banner

Warta

  • Online Training of Emergency Rescue Skills

    Latihan Online Ketrampilan Nylametake Darurat

    Tanggal 25 Juni 2021, Perusahaan SIBO nganakake pelatihan keterampilan nylametake darurat online kanggo kabeh karyawan. Ing latihan iki, karyawan SIBO sinau sawetara katrampilan nylametake darurat dhasar kanthi teori kanthi nonton video kanthi bebarengan. Siji tangan diarepake karyawan ...
    Waca liyane
  • The Correct Way to Drink Water for Outdoor Riding

    The Way Bener Drink Water kanggo Outdoor Nunggang

    Kandhungan banyu rata-rata kanggo pria normal udakara 60%, isi banyu wanita 50%, lan banyu atlit level dhuwur udakara 70% (amarga isi banyu otot nganti 75% lan isi banyu lemak mung 10%). Banyu minangka komponen getih sing paling penting. Bisa ...
    Waca liyane
  • Five Risks of Outdoor Sports

    Lima Resiko Olahraga Luar Ruangan

    Ing pagunungan lan lingkungan alam liyane, ana macem-macem faktor risiko kompleks, sing bisa nyebabake ancaman lan cilaka para pendaki kapan wae, sing nyebabake macem-macem bencana gunung. Ayo padha njupuk langkah pencegahan! Umume para penggemar olahraga ruangan ora duwe pengalaman lan kurang ...
    Waca liyane
  • Change With Time and Advance With Time

    Owahi Kanthi Wektu lan Maju Kanthi Wektu

    Pameran Aksesoris Mie Musim Semi / Musim Panas 2021 kanthi hebat dibukak ing Pusat Pameran Nasional lan Pameran Nasional Shanghai. Minangka pameran ing pameran iki, SBS ngupayakake pembangunan umum karo kolega industri. Kali iki, ruang pamer SBS sederhana lan Nordik. Bingkai sakabèhé nggunakake ...
    Waca liyane
  • Epidemic Outdoor Sports Guide

    Pandhuan Olahraga Ruangan Epidemik

    Olahraga ing njaba sing cocog bisa ningkatake kesehatan lan ningkatake kualitas urip. Nanging, epidemi paru-paru makutha anyar saiki durung rampung. Sanajan sampeyan ora bisa ngrampungake alam, sampeyan kudu ati-ati lan ati-ati. Ayo kula bareng sawetara pancegahan kanggo outd ...
    Waca liyane
  • Outdoor Knowledge

    Kawruh ruangan

    Akeh wong sing bakal takon, kepiye aku dadi dewa ing njaba ruangan? Ya, kudu mbutuhake wektu kanggo nglumpukake pengalaman kanthi alon. Sanajan dewa ruangan ora bisa cepet, nanging sampeyan bisa sinau babagan ilmu ruangan sing adhem sing mung dewa ruangan sing ngerti, ayo priksa, sampeyan ngerti sing endi! 1. Aja c ...
    Waca liyane
  • SIBO Employee Business Etiquette Training Conference

    Konferensi Latihan Etika Bisnis Karyawan SIBO

    Ing wayah awan tanggal 9 Juni 2021, kabeh karyawan departemen pemasaran SIBO nganakake rapat pelatihan tata krama bisnis ing aula konferensi ing lantai papat. SIBO ngundang dosen terkenal Liu Yuhua kanggo nerangake marang staf. Ing latihan iki, Bu Liu nyelehake f ...
    Waca liyane
  • Container Throughput Rebounded and The Average Export Price Increased Significantly

    Hasil Kontainer Dibalut lan Rega Ekspor Rata-rata Tambah Ngartekno

    Miturut data saka Menteri Perhubungan, panjaluk pasar transportasi kontainer ekspor Tiongkok terus akeh ing taun 2021. Ing wektu sing padha, kekurangan ruang lan kekurangan kontainer kosong nyebabake pembentukan pasar penjual. Tarif ongkos kirim pesenan paling akeh ...
    Waca liyane
  • Outdoor Sport

    Olahraga Ruangan

    Olahraga ruangan sing aktif, gaya urip sing aktif lan sehat, ngemot sikap optimis tumrap urip, lan minangka manifestasi saka tujuan spiritual wong. Iki ora mung ngasilake sentimen, nambah ilmu, nambah pikiran, olahraga, lan mulihake awak lan pikiran, nanging uga ...
    Waca liyane
  • Sibo Employee Commendation Meeting

    Rapat Pujian Karyawan Sibo

    Tanggal 4 Mei, kita kumpul lan nganakake rapat pamuji karyawan sing apik ing Perusahaan Sibo. Ing Perusahaan Sibo, sawetara karyawan pinunjul muncul. Dheweke kerja keras lan kringet kanggo ngasilake woh-wohan saka tenaga lan kamulyan. Sanalika, dheweke uga bangga dadi Sibo saben ...
    Waca liyane