page_banner

Cooler alus tengah

  • Soft Cooler Outdoor Hiking Camping

    Soft Cooler Outdoor Hiking Camping

    Tas pendingin es alus anti banyu portabel kanthi kapasitas moderat, materi 840D-TPU, kapasitas 20 kaleng, cukup kanggo nyelehake panganan, omben-omben, woh-wohan sing dibutuhake, lan isih seneng BD-001-41 kanggo sampeyan ing mangsa panas. njobo Rasa seneng es ndadekke.

  • Outdoor Waterproof Portable Camouflage Cooler Bag

    Outdoor Waterproof Portable Kamuflase Cooler Bag

    Tas es fashion kanthi tampilan kamuflase, nanging uga nduweni kualitas militer.Gunakake bahan anti banyu kinerja dhuwur 900D-TPU, lan zipper untu karet kanthi kinerja anti banyu sing apik banget.Tangki njero uga bisa tahan banyu.

     

  • Insulated Bag Soft Cooler

    Insulated Bag Soft Cooler

    Bahan 840TPU sing berkualitas tinggi, kapasitas moderat, cocok kanggo macem-macem kesempatan.Apa sampeyan piknik, camping utawa mung barbecue ing latar mburi, sampeyan butuh tas es adhem sing trep lan praktis.

  • Military Camouflage Waterproof Soft Cooler

    Kamuflase Militer Waterproof Soft Cooler

    Paket es multifungsi outdoor kamuflase kualitas militer.Kapasitas gedhe 26 kaleng.900D-TPU materi kualitas dhuwur.Macem-macem cara nggawa.Insulasi tahan banyu lan termal, apik gayane lan portabel, cocog kanggo macem-macem skenario.Camping, piknik, barbecue, mobil, etc., karo macem-macem fungsi.

  • Cooler bag waterproof soft cooler

    Cooler bag anti banyu adhem alus

    Tangguh, anti banyu, anti bocor lan gampang digawa minangka ciri.Bisa nyukupi kabutuhan nggawa cooler.Opening sudhut trep kanggo njupuk pangan, lan kinerja pengawetan panas dhuwur bisa nyimpen pangan seger kanggo bab 72 jam.

  • Cooler bag waterproof soft cooler

    Cooler bag anti banyu adhem alus

    Tangguh, anti banyu, anti bocor lan gampang digawa minangka ciri.Bisa nyukupi kabutuhan nggawa cooler.Opening sudhut trep kanggo njupuk pangan, lan kinerja pengawetan panas dhuwur bisa nyimpen pangan seger kanggo bab 72 jam.

  • High Quality Soft Waterproof cooler bag

    Tas cooler anti banyu alus kualitas dhuwur

    Paket es waterproof outdoor.Materi anti banyu saka 840D-TPU, kapasitas moderat 30 kaleng, lan awak tahan nganggo abu-abu.Ayo paket es BD-001-36 dadi kanca sing paling setia kanggo piknik ruangan, acara lan kemah.

  • Outdoor Waterproof Food Cooler

    Cooler Pangan Waterproof ruangan

    Bahan 900D-TPU berkualitas tinggi, kapasitas moderat 24 kaleng.Awet, anti banyu, lan portabel kabeh fitur.Bisa nyukupi kabutuhan kulkas ruangan.Opening sudhut trep kanggo njupuk pangan, lan kinerja pengawetan panas dhuwur bisa nyimpen pangan seger kanggo bab 72 jam.Ayo sampeyan mangan panganan seger lan adhem ing njaba.

  • Outdoor Waterproof Beverage Cooler

    Cooler Wedang Anti banyu ruangan

    Paket es piknik ing njaba.Kapasitas gedhe 26 kaleng.840D-TPU materi kualitas dhuwur.Metode genggaman, siji-pundhak.Insulasi anti banyu lan panas, apik gayane lan awet, cocok kanggo macem-macem kesempatan, kemah, piknik, barbecue, mobil, lsp.

  • Plastic Teeth Zipper Waterproof Cooler Bag

    Plastik Teeth Zipper Waterproof Cooler Bag

    20 kaleng tas cooler alus TPU portabel, nggunakake ritsleting untu karet berkualitas tinggi, anti banyu kelas dhuwur, pengawetan panganan nganti 72 jam.Bisa digunakake kanggo nggawa panganan laut, woh-wohan, omben-omben lan obat-obatan.Muter peran gedhe ing piknik, hiking, kemah lan kegiatan liyane.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2