page_banner

Kandung kemih mbukak waduk gedhe

  • 2021 New Large Opening Water Bag High Quality

    2021 Kantong Air Pembukaan Anyar Anyar Kualitas Tinggi

    Kantong banyu paling anyar 2021 nggunakake teknologi paling canggih lan gaya paling inovatif. Iki luwih trep lan kepenak digunakake. Iki cocog karo syarat perlindungan lingkungan internasional, ora beracun lan ora duwe bau khas, ora ngemot BPA, lan tingkat panganan. Nggawa pengalaman paling apik.

    Barang Ora: BTC071

    Jeneng produk: Kandung kemih banyu

    Materi: TPU / EVA / PEVA

    Dianggo: Olahraga ing njobo

    Werna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kekandelan Film: 0.3mm

    Packing: 1 pc / polybag + karton

  • Outdoor Sports New Water Bag Camping Hiking Running

    Olahraga Luar Ruangan Olahraga Hiking Camping Hiking

    Kantong banyu kanthi desain sing cocog, desain pembongkaran tombol siji kanggo pipa sedhot, desain bukaan gedhe slide bar, desain garis skala, lan desain nozel nyedhot sing condhong, kabeh bakal luwih gampang kanggo sampeyan. nggunakake Lan uga nduweni kualitas layanan sing dawa lan dawa.

    Barang Ora: BTC081

    Jeneng produk: Kandung kemih banyu

    Materi: TPU / EVA / PEVA

    Dianggo: Olahraga ing njobo

    Werna: Warna khusus

    Volume: 2L

    Kekandelan Film: 0.3mm

    Packing: 1 pc / polybag + karton

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Bag

    Kantong Kandung Hidrasi Olahraga Ruangan

    Kantong banyu olahraga outdoor tanpa BPA berkualitas tinggi, portebel lan ramah lingkungan, iki minangka kanca paling apik kanggo fitness, gunung, bersepeda, lan kemah.

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Bag

    Kantong Kandung Hidrasi Olahraga Ruangan

    Kantong banyu sing ramah lingkungan tanpa BPA, desain bukaan gedhe sing dipatenake iku cocog kanggo sampeyan gunakake, manawa sampeyan munggah, gunung, bersepeda utawa olahraga ekstrem, kanthong banyu iki bakal dadi asisten paling apik.

  • High Quality Wholesale Reservoir Hydration

    Hidrasi Reservoir Grosir Kualitas Tinggi

    Kantong banyu hidrasi digawe saka cetakan injeksi sing ora beracun, tanpa ambu, transparan, alus lan ramah lingkungan. Bisa diselehake ing celah tas ransel nalika munggah gunung, bersepeda lan plancongan njobo. Gampang nambah banyu, gampang diombe, nyedhot lan nggawa nalika ngombe.

  • Outdoor Portable Camouflage Water Bag

    Kantong Air Kamuflase Portabel Luar Ruangan

    Kamuflase kanggo pria, penampilan kamuflase sing apik, fungsi sing kuat. Bahan, kapasitas lan dawa pipa sing ramah lingkungan berkualitas bisa disesuaikan. Awak tas iku tahan nyandhang lan ora gampang rusak. Ngidini sampeyan cepet nambah sumber daya banyu.

  • Transparent Outdoor Sports Water Bag

    Kantong Banyu Olahraga Ruangan Transparan

    Kantong banyu sing dirancang khusus kanggo olahraga. Tahan tekanan lan tahan aus, kuwat lan tahan bledosan. Bahan sing ramah lingkungan kanthi kualitas apik wis nglampahi pirang-pirang inspeksi lan sertifikasi kualitas. Sampeyan bisa ngatur spesifikasi lan bahan sing dibutuhake, lan cocog karo aksesoris favorit sampeyan. Ngidini sampeyan nambah kelembapan nalika nunggang, Mbantu sampeyan mlaku kanthi luwih apik.

  • Camping Hiking Running Hydration Bladder With Tube

    Kamping Hiking Mlaku Kandung Hidrasi Kanthi Tube

    Kantong banyu bermutu kanthi bukaan gedhe. Gunakake film lan aksesoris sing ramah lingkungan paling apik saka SBS merek terkenal. Nggunakake teknologi pencetakan layar, cethane cetha lan ora gampang semaput. Produk kasebut nggatekake rincian ing endi wae, mung kanggo menehi pengalaman panganggo sing paling apik.

  • Outdoor Water Storage Bladder

    Nguyuh banyu ing njero ruangan

    Iki minangka kantung banyu sing dirancang kanthi apik kanthi bukaan gedhe. Biru seger nggawa sampeyan pengalaman visual sing beda. Mesthine, bisa uga disesuaikan miturut ukuran utawa materi sing sampeyan butuhake, kayata TPU, EVA, PEVA. Desain unik saka tutup debu nozel bisa ngindhari koleksi bledug. Cocog kanggo kabeh jinis kegiatan ing njobo. Ayo sampeyan bebas kabeh ing njobo lan nyedhak karo alam.

  • Large Opening Outdoor Water Bag

    Mbukak Gedhe Kantong Banyu

    Kantong banyu olahraga ruangan kanthi bukaan gedhe luwih trep kanggo ngresiki lan ngisi. Bahan ramah lingkungan kanthi kualitas dhuwur bisa tahan suhu saka minus 20 derajat nganti 50 derajat positif, lan bisa adaptasi karo macem-macem lingkungan njaba sing ekstrem. Isi sumber daya banyu kanggo sampeyan ing wektu kritis. Dadi asisten ruangan paling apik.