page_banner

Kantong kandung hidrasi

  • Hydration Bladder Backpack Climbing Hiking Running

    Hiking Runaway Backdrad Backpack Climbing

    Mitra paling apik kanggo tas hidrasi ruangan, lebokake tas hidrasi ing tas ransel, lan pasang tabung sedhot ing tali bahu. Sampeyan bisa ngisi kelembapan kapan wae lan ing endi wae lan mbebasake tangan sampeyan. Apa sampeyan menek, mlayu, nyebrang, utawa mancal, ora bakal kena pengaruh.

  • Outdoor Reservoir Bladder Backpack Portable Cycling Running

    Mlaku-mlaku Reservoir Bladder Backpack Portable Cycling Running

    Produk olahraga ruangan sing bisa dadi mitra paling apik nganggo kanthong banyu. Dirancang khusus kanggo tas banyu olahraga. Bisa mbungkus lan nggawa kanthong banyu kanthi sampurna. Ngidini sampeyan nggawa kanthong banyu nalika ana ing njobo, tanpa nambah beban. Ngidini sampeyan ngisi sumber daya banyu kapan wae ing njobo kanggo njaga fungsi fisik.

    Barang Ora: WBB-001

    Jeneng produk: Ransel kandung kemih hidrasi

    Bahan: nilon

    Dianggo: Hiking / Kamping / Lelungan

    Werna: Ireng

    Fitur: Portable

    Ukuran: 45 * 21cm

    Kapasitas: 2L

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Army Green Backpack

    Ransel Hidrasi Olahraga Ruangan ing Ruangan Hijau Ransel Hijau

    Ransel hidrasi ruangan ruangan ijo tentara. Digawe saka bahan EVA sing entheng, ora bakal menehi beban tambahan. Ngidini sampeyan cepet nambah banyu sajrone olahraga. Produk kasebut pas banget lan bisa napas tanpa goyang, lan cocog karo desain ergonomis.

  • Good Quality Outdoor Sport Reservoir Bladder Backpack

    Ransel Bladder Reservoir Olahraga Ruangan sing Berkualitas apik

    Tas ransel banyu olahraga ing njaba ruangan sing gampang banget lan praktis banget. Ora preduli sampeyan ngombe banyu, ngisi banyu, utawa ngresiki kanthong banyu kasebut. Kabeh operasi bisa ditindakake kanthi langsung tanpa njupuk kanthong banyu saka tas ransel. Kanggo sampeyan sing balap nglawan wektu ing olahraga, dheweke bakal dadi asisten paling apik.

    Barang Ora: WBB-004

    Jeneng produk: Ransel kandung kemih hidrasi

    Bahan: Oxford EVA

    Dianggo: Hiking / Kamping / Lelungan

    Werna: Warna khusus

    Fitur: Portable

    Kapasitas: 3L

  • Portable Water Bladder Backpack Red

    Ransel Kemih Air Portabel Abang

    Tas ransel banyu sing dirancang kanthi apik, sampeyan ora mung bisa nyelehake kanthong banyu ing posisi mburi, nanging uga nyelehake rong botol banyu alus ing posisi dada, sing bisa nambah kapasitas nggawa sumber daya banyu.

  • Outdoor Hydration Bladder Backpack for Camping Hiking Cycling

    Ransel Kandung Hidrasi Ruangan kanggo Bersepeda Hiking Kémah

    Nalika sampeyan muter-muter, mlayu, menek, utawa lintas negara ing njobo. Sampeyan kudu golek omah kanggo kanthong banyu supaya bisa mbebasake tangan lan fokus ing olahraga. Materi nilon lan desain apik banget nyedhiyakake olahraga sampeyan.

  • Portable Water Bag Backpack

    Ransel Tas Banyu Portabel

    Ransel olahraga olahraga ruangan. Bahan PET nilon sing bermutu. Ruang berkapasitas gedhe, tas ransel sing bisa ambegan, gampang lan entheng, tahan luh, gampang diombe. Lelungan nganggo koper ing mburi, apik banget lan portebel, gampang mlebu perang.

  • Outdoor Sports Water Bag

    Kantong Banyu Olahraga Ruangan

    Kantong hidrasi kain nilon ruangan bisa ngemot kapasitas 11 liter lan nduwe desain ringan 0,2 kg. Ngidini sampeyan gampang nggawa ing mburi nalika olahraga ing njobo. Kantong hidrasi lan kanthong banyu mesthi dadi mitra paling apik. Gabungan saka rong persediaan kasebut bakal menehi sampeyan pengalaman olahraga ruangan paling apik.