page_banner

Kantong kandung kemih hidrasi

  • Hydration Bladder Backpack Climbing Hiking Running

    Hydration Bladder Backpack Climbing Hiking Running

    Mitra paling apik kanggo tas hidrasi ruangan, sijine tas hidrasi ing tas ransel, lan ndandani tabung nyedhot ing tali Pundhak.Sampeyan bisa ngisi kelembapan kapan wae lan ing ngendi wae lan mbebasake tangan.Apa sampeyan menek, mlayu, nyebrang negara, utawa sepedaan ora bakal kena pengaruh.

  • Outdoor Reservoir Bladder Backpack Portable Cycling Running

    Outdoor Reservoir Bladder Backpack Portable Cycling Running

    Produk olahraga ruangan sing bisa dadi mitra paling apik karo tas banyu.Dirancang khusus kanggo tas banyu olahraga.Bisa mbungkus lan nggawa tas banyu kanthi sampurna.Ngidini sampeyan nggawa tas banyu nalika sampeyan lagi metu, tanpa nambah beban ekstra kanggo sampeyan.Ngidini sampeyan ngisi sumber daya banyu kapan wae ing njaba kanggo njaga fungsi fisik.

    Nomer Barang: WBB-001

    Jeneng produk: Ransel kandung kemih hidrasi

    Bahan: Nylon

    Dianggo: Hiking / Camping / Traveling

    Werna: ireng

    Fitur: Portable

    Ukuran: 45*21 cm

    Kapasitas: 2L

  • Good Quality Outdoor Sport Reservoir Bladder Backpack

    Good Quality Outdoor Olahraga Reservoir nguyuh Backpack

    Tas ransel tas banyu olahraga ruangan sing njupuk penak lan kepraktisan kanthi ekstrim.Ora masalah yen sampeyan ngombe banyu, ngisi banyu, utawa ngresiki kantong banyu.Kabeh operasi bisa ditindakake kanthi langsung tanpa njupuk tas banyu saka tas ransel.Kanggo sampeyan sing balapan karo wektu ing olahraga, dheweke bakal dadi asisten sing paling apik.

    Item No: WBB-004

    Jeneng produk: Ransel kandung kemih hidrasi

    Bahan: Oxford EVA

    Dianggo: Hiking / Camping / Traveling

    Werna: Warna sing disesuaikan

    Fitur: Portable

    Kapasitas: 3L

  • Outdoor Sport Hydration Bladder Army Green Backpack

    Outdoor Sport Hydration Bladder Army Green Backpack

    Ransel hidrasi ruangan ijo tentara.Digawe saka bahan EVA sing entheng, ora bakal nyebabake beban ekstra.Ngidini sampeyan kanthi cepet ngisi banyu sajrone olahraga.Produk kasebut cedhak lan ambegan tanpa goyang, lan cocog karo desain ergonomis.

  • Portable Water Bladder Backpack Red

    Portable Water nguyuh Backpack Red

    Tas ransel tas banyu sing dirancang kanthi apik, sampeyan ora mung bisa nyelehake tas banyu ing posisi mburi, nanging uga nyelehake rong botol banyu sing lembut ing posisi dada, sing nambah kapasitas mbeta sumber banyu.

  • Outdoor Hydration Bladder Backpack for Camping Hiking Cycling

    Outdoor Hydration Bladder Backpack kanggo Camping Hiking Cycling

    Nalika sampeyan lagi mlaku-mlaku, mlaku-mlaku, menek, utawa nyabrang negara ing njaba.Sampeyan kudu golek omah kanggo tas banyu supaya sampeyan bisa mbebasake tangan lan fokus ing olahraga.Bahan nilon lan desain sing apik banget nyedhiyakake kepenak kanggo olahraga sampeyan.

  • Portable Water Bag Backpack

    Tas ransel banyu portabel

    Tas ransel olahraga outdoor.Bahan PET nilon berkualitas tinggi.Ruang kapasitas gedhe, tas ransel breathable, prasaja lan entheng, tahan luh, trep kanggo ngombe.Lelungan karo gawan ing mburi, kepileh lan hotspot, gampang kanggo pindhah menyang perang.

  • Outdoor Sports Water Bag

    Tas banyu Olahraga Outdoor

    Tas hidrasi kain nilon ruangan bisa nampung 11 liter kapasitas gedhe lan duwe desain entheng 0,2 kg.Ngidini sampeyan nindakake kanthi entheng ing punggung nalika nindakake kabeh olahraga ruangan.Tas hidrasi lan tas banyu tansah dadi mitra sing paling apik.Kombinasi saka rong pasokan iki bakal nggawa sampeyan pengalaman olahraga ruangan sing paling apik.