page_banner

Pitakonan

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrik sing dadi anak perusahaan SBS Zipper Group (pabrik paling gedhe nomer loro ing donya), didegake ing taun 2002, Quanzhou, China.Dina iki, kita operate saka 2000 Square meter lan ekspor menyang luwih saka 50+ negara ing donya.Welcome sampeyan ngunjungi kita!

P: Apa aku bisa ngatur miturut syaratku?

A: Manawa, tim R&D sing pengalaman wis siyap kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.Kita wis ngasilake merek sing misuwur ing saindenging jagad minangka OEM pirang-pirang taun.Loro OEM lan ODM olèh.

Q: Kepiye carane bisa entuk conto?

A: Kirimi formulir panyuwunan liwat kaca hubungi kita lan sales rep bakal enggal hubungi.Biasane, Kita nyedhiyakake sampel sing ana kanthi gratis, nanging biaya kurir dibutuhake, Yen bisa tekan pesenan, kurir bakal dikurangi saka pesenan.

Q: Apa MOQ?

A: MOQ kita gumantung saka barang sing sampeyan pesen.Kita nampa jumlah sing luwih murah kanggo pesenan nyoba sampeyan.Mangga aran gratis kanggo ngandhani jumlah sing sampeyan butuhake.

P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: istilah pembayaran normal kita yaiku 30simpenan, 70pembayaran imbangan sadurunge pangiriman.Kita uga nampa LC ing ngarsane.

P: Kepiye babagan lead time?

A: Biasane kita duwe saham kanggo model penjualan panas produk standar.

--- Produk reguler butuh 7-15 dina kerja.
---Produk sing disesuaikan butuh 15-30 dina kerja.

Q: Kenapa milih kita?

A: Luwih saka 10 taun pengalaman ing produk ruangan industri;

√ Jaminan Perdagangan kanggo produk sing berkualitas lan kiriman sing tepat wektu;

√ Layanan OEM & ODM profesional;

√ Tim R&D Berpengalaman kanggo nyukupi kebutuhan pasar;

√ Kapasitas produksi gedhe kanthi sistem kontrol kualitas sing ketat;Operasi jangka panjang karo merek terkenal ing omah lan ing luar negeri;