page_banner

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrik sing dadi anak perusahaan independen saka SBS Zipper Group (Pabrik nomer loro nomer loro ing donya), didegake ing taun 2002, Quanzhou, China. Dina iki, kita beroperasi saka meter persegi 2000 lan ngekspor menyang luwih saka 50 negara ing saindenging jagad. Sugeng rawuh riko!

P: Apa aku bisa ngatur miturut saratku?

A: Mesthi, tim R&D sing pengalaman wis siyap ngisi sarat spesial sampeyan. Kita wis ngasilake merek terkenal ing saindenging jagad minangka OEM sajrone pirang-pirang taun. OEM lan ODM ditampa.

P: Kepiye carane bisa njupuk conto?

A: Kirimake formulir panjaluk liwat kaca kontak lan rep sales bakal langsung dikontak. Biasane, We nyedhiyani sampel ana for free, nanging biaya kurir sing dibutuhaké, Yen kita bisa nggayuh supaya, kurir sing bakal dijupuk saka urutan.

P: Apa MOQ kasebut?

A: MOQ kita gumantung karo barang sing sampeyan pesen. Kita nampa jumlah sing luwih murah kanggo supaya sidhang sampeyan. Nyuwun tulung ngandhani jumlah sing sampeyan butuhake.

P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: Jangka pembayaran normal yaiku 30 celengan, 70 pembayaran saldo sadurunge dikirim. Kita uga nampa LC ing ngarsane.

P: Kepiye babagan lead time?

A: Biasane kita duwe saham kanggo model penjualan panas produk standar.

--- Produk biasa butuh 7-15 dina kerja.
--- Produk khusus butuh 15-30 dina kerja.

P: Napa milih kita?

A: Luwih saka 10 taun pengalaman ing industri produk njobo;

√ Trade Assurance kanggo produk qualified lan ing wektu pangiriman;

√ Layanan OEM & ODM Profesional;

√ Tim R&D Pengalaman R&D kanggo memenuhi permintaan pasar;

√ Kapasitas produksi gedhe kanthi sistem kontrol kualitas sing ketat; Operasi jangka panjang kanthi merek terkenal ing omah lan ing luar negeri;