page_banner

Camping Ice Cooler Waterproof

Camping Ice Cooler Waterproof

Katrangan singkat:

Iki minangka tas adhem es berkualitas tinggi, anti banyu, tahan aus, kapasitas gedhe lan portabel. Gunakake bahan anti banyu 840D-TPU, zipper kenceng ing udara. Kapasitas 26 kaleng cukup kanggo dadi mitra paling apik kanggo piknik, plancongan, lan mancing.


  • Barang Ora: BD-001-40
  • Bahan: 840D-TPU
  • Kapasitas: 26kaca
  • Spesifikasi: 440 * 255 * 350mm
  • Werna: Grey Peteng
  • Detail Produk

    Tag Produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Ana rong desain genggem tangan lan back-back, sing nyedhiyakake pilihan sing luwih sugih kanggo sampeyan.

    BD-001-18 1

    Ritsleting sing kenceng lan tahan banyu digunakake kanggo nggayuh anti banyu ing awak tas sing efisien.

    BD-001-18 1

    Sampeyan bisa ngatur gaya lan spesifikasi sing disenengi, luwih becik konsultasi.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Pungkasan minggu iki isih enom, mula kencengake tas adhem BD-001-40 sing anyar lan pindhah menyang bukit. Mbangun luwih gedhe cocog karo panularan sing luwih gedhe lan ekspedisi sing luwih dawa. Miwiti nedha awan nalika sampeyan kerja ing nedha bengi, lan mangan sawetara adhem supaya bisa dibalekake maneh. BD-001-40 adhem awet, anti banyu lan multifungsi. Lan kaya kabeh adhem SIBO, dilengkapi insulasi unggul kanggo adhem nganti pirang-pirang dina.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita