page_banner

Camping Ice Cooler Waterproof

Camping Ice Cooler Waterproof

Katrangan singkat:

Iki minangka tas pendingin es sing berkualitas tinggi, anti banyu, tahan nyandhang, kapasitas gedhe lan portabel.Gunakake bahan tahan banyu 840D-TPU, zipper kedap udara.Kapasitas 26 komplong cukup kanggo nggawe partner paling apik kanggo piknik ruangan, outings lan fishing.


  • Item No:BD-001-40
  • Bahan:840D-TPU
  • Kapasitas:26 kaleng
  • Spesifikasi:440 * 255 * 350 mm
  • warna:Abu-abu peteng
  • Detail Produk

    Tag produk

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Ana rong desain tangan-dianakaké lan Pundhak-digawe, kang nyedhiyani sampeyan karo pilihan sugih lan luwih trep kanggo lelungan.

    BD-001-18 1

    Zipper kedap udara lan anti banyu digunakake kanggo entuk waterproofing sing efisien saka awak tas.

    BD-001-18 1

    Sampeyan bisa ngatur gaya lan spesifikasi sing disenengi, welcome kanggo konsultasi.

    Gambar

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    BD-001-18 1

    Akhir minggu isih enom, mula bungkus tas adhem BD-001-40 anyar lan pindhah menyang bukit.Bangunan sing luwih gedhe cocog karo angkut sing luwih gedhe lan ekspedisi sing luwih dawa.Nyetel metu karo nedha awan nalika sampeyan bisa kanggo nedha bengi, lan duwe saperangan kadhemen kanggo kick maneh sawise.BD-001-40 cooler awet, anti banyu lan multifungsi.Lan kaya kabeh cooler SIBO, dilengkapi insulasi sing unggul kanggo njaga hawa adhem nganti pirang-pirang dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita