page_banner

Gesper

  • Powerful Arc Side Release Buckle High Quality

    Sisih Arc Kuat Ngeculake Gesper Kualitas Tinggi

    Gesper pelepasan busur sing kuat digawe saka cetakan injeksi POM baja plastik berkualitas tinggi. Produk kasebut duwe cetakan cetakan sing tepat, perhatian marang detail, tekstur sing apik, lan kekuatan tarik sing apik. Cocog kanggo sepatu, sandhangan, tas, produk outdoor lan industri liyane.

    Nomer gaya: SB017

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0,75 * 1 * 1,25 * 1,5 * 2

    Jinis: Gesper sisih busur kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • Bag Backpack Accessories Plastic Release Buckle

    Aksesoris Tas Ransel Plastik Gesper

    Desain sing luwih sampurna, fungsi sing luwih apik. Produk gesper kanthi sertifikasi paten nasional. Cocog kanggo tas plancongan, tas gunung, tas panyimpenan, helm keamanan, leash pet, lsp. Kuat lan awet, ora gampang dipakai.

    Nomer gaya: SB141-B

    Bahan: POM

    spesifikasi: 1mm

    Jinis: Gesper rilis sisih kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • Patented High-quality Plastic Release Buckle

    Gesper Plastik Kualitas Tinggi Paten

    Gesper kanthi sertifikasi paten, kualitas sing luwih dhuwur lan desain sing luwih asli, bakal nggawa sampeyan pangguna sing luwih apik pengalaman Bisa cocog banget karo tas ransel, tas, sandhangan, helm lan produk liyane gawe produk sing luwih sampurna.

    Nomer gaya: SB141-A

    Bahan: POM

    spesifikasi: 1mm

    Jinis: Gesper rilis sisih kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • Environmental Protection Plastic POM Release Buckle

    Perlindhungan Lingkungan Plastik POM Geser

    Gesper ramah lingkungan digawe saka bahan plastik bermutu ora ngemot zat mbebayani ing awak manungsa, lan bisa digunakake kanthi aman kanggo tas ransel, tas travel, sandhangan, helm lan barang liyane. Ora beracun lan ora duwe bau khas, lan ora bakal mengaruhi kesehatan manungsa.

    Nomer gaya: SB136

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0,75 * 1 * 1,5mm

    Jinis: Gesper sisih busur kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • POM Plastic Buckle Bag Apparel Accessories

    Aksesoris Busana Gesper Plastik POM

    Kapasitas bantalan sing luwih kenthel, luwih gedhe, luwih gedhe, permukaan sing alus tanpa bolongan. Produksi kualitas apik ngidini sampeyan tuku kanthi gampang lan nggunakake mulyo. Pilihan aksesoris paling apik kanggo sandhangan lan barang. Nggawa pengalaman pangguna sing paling apik.

    Nomer gaya: SB134

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0.75mm

    Jinis: Gesper sisih busur kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • High Quality Thick Buckle Luggage Bag Accessories

    Aksesoris Bagasi Gesper Gendheng Berkualitas Tinggi

    Pilihan aksesoris paling apik kanggo seri produk kayata tas ransel, tas koper, tas travel, helm keamanan, koper, lan tali pet. Kualitas tinggi, tahan aus, elastisitas gedhe lan kekuatan tarik sing kuat yaiku ciri khas.

    Nomer gaya: SB125

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0,75 * 1 * 1,5

    Jinis: Gesper sisih busur kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • POM High Quality Arc Side Release Backpack Buckle

    POM Sisih Berkualitas Tinggi Ngeculake Gesper Ransel

    Digawe saka bahan POM berkualitas tinggi, kanthi elastisitas sing luwih dhuwur lan daya tarik sing kuwat. Awet lan ora gampang tuwa. Ngadopsi proses manufaktur siji potong, pinggiran gesper dibunderake lan lancar tanpa nglarani tangan sampeyan. Desain kenthel ora gampang dirusak.

    Nomer gaya: SB032

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0,75 * 1 * 1,5

    Jinis: Gesper rilis sisih kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • POM Strong Environmental Protection Buckle

    Gesper Perlindungan Lingkungan POM Kuat

    Gesper keamanan digawe saka bahan POM berkualitas tinggi, sing ramah lingkungan lan awet, lan ora gampang rusak. Yen dibandhingake karo plastik biasa, luwih lentur lan duwe gaya lengkap kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda. Sampeyan uga bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo nggawe produk sampeyan dhewe.

    Nomer gaya: SB015

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0,75 * 1 * 1,25 * 1,5 * 2

    Jinis: Gesper rilis sisih kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • Buckle Mountaineering Bag Travel Bag

    Tas Plancongan Gesper Mountaineering

    Gesper seri sisipan kuat, elastisitas sing apik, kekuatan narik sing kuat, kuat lan awet, ora gampang tiba, spesifikasi lengkap, kandel lan bunder. Cocog kanggo tas gunung, tas travel, helm, lsp.

    Nomer gaya: SB011

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0,75 * 1 * 1,25 * 1,5 * 2

    Jinis: Gesper rilis sisih kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat

  • Powerful Buckle Travel Bag Mountaineering Backpack Suitcase

    Koper Plancongan Gesper Kuat Koper Ransel Koper

    Iki digawe saka bahan POM kanthi kinerja super. Yen dibandhingake karo bahan plastik biasa, duwe kekuatan tarik sing luwih kuat lan elastisitas sing luwih gedhe. Nduweni macem-macem aplikasi, awet, lan ora gampang umure. Cocog kanggo tas travel, koper, tas ransel, helm keamanan, lsp. Jinis produk.

    Nomer gaya: SB014

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0,75 * 1 * 1,5

    Jinis: Gesper rilis sisih kuat

    Fitur: Elastisitas sing apik lan daya tarik sing kuat