page_banner

Gesper

  • Powerful Arc Side Release Buckle High Quality

    Kuat Arc Side Release Buckle High Quality

    Gesper pelepasan busur sing kuat digawe saka cetakan injeksi POM baja plastik berkualitas tinggi.Produk kasebut nduweni bukaan cetakan sing tepat, perhatian marang detail, tekstur sing apik, lan kekuatan tarik sing apik.Cocog kanggo sepatu, sandhangan, tas, produk ruangan lan industri liyane.

    Nomer gaya: SB017

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0.75*1*1.25*1.5*2

    Jenis: Gesper pelepas sisi busur sing kuat

    Fitur: Kelenturan apik lan daya tarik sing kuwat

  • Bag Backpack Accessories Plastic Release Buckle

    Tas Ransel Aksesoris Plastik Release Gesper

    Desain sing luwih sampurna, fungsi sing luwih apik.Produk gesper kanthi sertifikasi paten nasional.Cocog kanggo tas travel, tas gunung, tas panyimpenan, helm safety, leashes pet, etc. Kuwat lan awet, ora gampang kanggo nyandhang.

    Nomer gaya: SB141-B

    Bahan: POM

    spesifikasi: 1 mm

    Jinis: Gesper pelepas sisih sing kuat

    Fitur: Kelenturan apik lan daya tarik sing kuwat

  • Patented High-quality Plastic Release Buckle

    Gesper Pelepas Plastik Berkualitas Tinggi yang Dipatenkan

    Gesper kanthi sertifikasi paten, kualitas sing luwih dhuwur lan desain sing luwih asli, bakal nggawa sampeyan pangguna sing luwih apikpengalaman.Bisa cocog karo tas ransel, tas tangan, sandhangan, helm lan produk liyanenggawe produk sing luwih sampurna.

    Nomer gaya: SB141-A

    Bahan: POM

    spesifikasi: 1 mm

    Jinis: Gesper pelepas sisih sing kuat

    Fitur: Kelenturan apik lan daya tarik sing kuwat

  • Environmental Protection Plastic POM Release Buckle

    Gesper Pelepas POM Plastik Lingkungan

    Gesper ramah lingkungan sing digawe saka bahan plastik berkualitas tinggi ora ngemot bahan sing mbebayani kanggo awak manungsa, lan bisa digunakake kanthi aman kanggo tas ransel, tas travel, sandhangan, helm lan barang liyane.Iku ora beracun lan ora mambu aneh, lan ora bakal mengaruhi kesehatan manungsa.

    Nomer gaya: SB136

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0.75*1*1.5mm

    Jenis: Gesper pelepas sisi busur sing kuat

    Fitur: Kelenturan apik lan daya tarik sing kuwat

  • POM Plastic Buckle Bag Apparel Accessories

    Aksesoris Busana Tas Gesper Plastik POM

    Luwih kandel, luwih gedhe, kapasitas bantalan luwih gedhe, permukaan alus tanpa burrs.Produksi kualitas apik ngidini sampeyan tuku kanthi gampang lan nggunakake kanthi nyaman.Pilihan paling apik saka aksesoris kanggo sandhangan lan bagasi.Nggawa sampeyan pengalaman panganggo sing paling apik.

    Nomer gaya: SB134

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0.75mm

    Jenis: Gesper pelepas sisi busur sing kuat

    Fitur: Kelenturan apik lan daya tarik sing kuwat

  • High Quality Thick Buckle Luggage Bag Accessories

    Aksesoris Tas Bagasi Gesper Tebal Kualitas Tinggi

    Pilihan aksesoris paling apik kanggo seri produk kayata tas ransel, tas koper, tas travel, helm safety, koper, lan tali pet.Kualitas dhuwur, tahan nyandhang, elastisitas gedhe lan gaya tarik sing kuat minangka ciri.

    Nomer gaya: SB125

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0.75*1*1.5

    Jenis: Gesper pelepas sisi busur sing kuat

    Fitur: Kelenturan apik lan daya tarik sing kuwat

  • POM High Quality Arc Side Release Backpack Buckle

    POM High Quality Arc Side Release Backpack Buckle

    Digawe saka bahan POM berkualitas tinggi, kanthi elastisitas sing luwih dhuwur lan daya tarik sing luwih kuat.Awet lan ora gampang tuwa.Ngadopsi proses manufaktur siji-potong, pinggiran gesper dibunderaké lan lancar tanpa lara tangan.Desain sing kenthel ora gampang rusak.

    Nomer gaya: SB032

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0.75*1*1.5

    Jinis: Gesper pelepas sisih sing kuat

    Fitur: Kelenturan apik lan daya tarik sing kuwat

  • POM Strong Environmental Protection Buckle

    Gesper Perlindhungan Lingkungan sing Kuat POM

    Gesper safety digawe saka bahan POM berkualitas tinggi, sing ramah lingkungan lan tahan lama, lan ora gampang rusak.Dibandhingake karo plastik biasa, luwih elastis lan duwe macem-macem gaya kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Sampeyan uga bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo nggawe produk sampeyan dhewe.

    Nomer gaya: SB015

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0.75*1*1.25*1.5*2

    Jinis: Gesper pelepas sisih sing kuat

    Fitur: Kelenturan apik lan daya tarik sing kuwat

  • Buckle Mountaineering Bag Travel Bag

    Gesper Mountaineering Bag Travel Bag

    Gesper seri sisipan sisih sing kuat, elastisitas sing apik, gaya tarik sing kuat, kuwat lan awet, ora gampang tiba, spesifikasi lengkap, kandel lan bunder.Cocog kanggo tas gunung, tas travel, helm, lsp.

    Nomer gaya: SB011

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0.75*1*1.25*1.5*2

    Jinis: Gesper pelepas sisih sing kuat

    Fitur: Kelenturan apik lan daya tarik sing kuwat

  • Powerful Buckle Travel Bag Mountaineering Backpack Suitcase

    Kuat Gesper Travel Bag Mountaineering Backpack Koper

    Iki digawe saka bahan POM kanthi kinerja super.Dibandhingake karo bahan plastik biasa, nduweni gaya tarik sing luwih kuat lan elastisitas sing luwih gedhe.Wis sawetara saka sudhut aplikasi, awet, lan ora gampang kanggo tuwa.Cocog kanggo tas travel, koper, tas ransel, helm safety, lan liya-liyane.

    Nomer gaya: SB014

    Bahan: POM

    spesifikasi: 0.75*1*1.5

    Jinis: Gesper pelepas sisih sing kuat

    Fitur: Kelenturan apik lan daya tarik sing kuwat