page_banner

Babagan awake dhewe

about (1)
Timeline pembangunan
  • 1984

    JINGJIANG County SHENHU HUALIAN Pabrik Zipper diadegaké;

  • 1988

    JINGJIANG GUANHUA Hardware Products Factory diadegaké;

  • 1990

    JINGJIANG SBS Metal Die Casting Co., Ltd. didegaké;

  • 1992

    JINGJIANG SBS Precision Mould Co., Ltd. didegaké;

  • 1995

    JINGJIANG SBS Zipper Manufacturing Co., Ltd. didegaké;

  • 1998

    Shanghai SBS Zipper Manufacturing Co., Ltd. didegaké;

  • 1999

    China Zipper Center dienggoni ing SBS;

  • 2001

    SBS Zipper Academy didegaké;

  • 2002

    SIBO BAGS & SUTCASES FITINGS CO., LTD.JINIANG madeg;

  • 2003

    SIBO miwiti riset lan pangembangan lan produksi produk luang ruangan;

  • 2015

    SIBO nggawe bengkel produksi baris perakitan bebas bledug kanggo tas banyu lan botol banyu;

  • 2017

    SIBO nggawe bengkel produksi bebas bledug kanggo cooler anti banyu;

about (9)

about (9)

about (9)

about (9)

Sibo Bags & Suitcases Fittings Co., Ltd. Jinjang, anak perusahaan independen saka SBS Group, didegaké ing taun 2002.

Kita setya nglindhungi lingkungan, tujuan asli kita yaiku nyedhiyakake produk olahraga ruangan kanthi kualitas paling dhuwur.

Ing awal panyiapan, kita utamané nyedhiyani buckles kanggo tas, ari kanggo shoes, rasukan, lan pullers produk seri.

Kanthi pendalaman pelanggan lan pasar, ing taun 2003 kita wiwit ngembangake lan ngasilake produk olahraga & rekreasi ruangan kanthi awake dhewe.Kayata botol banyu lan seri kandung kemih hidrasi.

kita duwe bengkel produksi otomatis tanpa bledug dhewe kanggo botol banyu, kandung kemih hidrasi, lan cooler alus kanggo nyedhiyakake pilihan sing luwih akeh lan layanan sing macem-macem.

Kita setya menyang pasar Eropa lan Amerika lan produk kita didol menyang pirang-pirang negara.Produk SBS Sibo populer banget karo pelanggan global lan nggawe kemitraan jangka panjang karo luwih saka 30 merek terkenal ing tembung kasebut.

Kita duwe departemen R&D dhewe kanggo nyedhiyakake layanan kustomisasi produk.Ana uga laboratorium profesional tingkat nasional, lan kabeh produk kalebu bahan mentah wis diuji.Ing wektu sing padha, dilengkapi departemen kualitas, lan produk rampung dicenthang dening departemen kualitas.

Kabeh produk perusahaan wis lulus syarat perlindungan lingkungan internasional paling anyar kayata Uni Eropa nasional lan internasional.Kayata EN71, FDA, LFGB, BPA, 6P, PAHS lan sawetara sertifikasi lingkungan liyane.

# Produsen profesional kandung kemih hidrasi olahraga

Luwih saka 10 taun pengalaman nggawe kandung kemih hidrasi.
Duwe akeh paten produk.
Ngontrol kanthi ketat tuku bahan mentah kanggo njamin produk bisa memenuhi standar FDA.
Ketemu FDA, EN71-3 lan ora ana anthranilate ing produk lan liya-liyane.

about (9)

about (9)

# Produsen profesional saka cooler

Bengkel produksi cooler resik
Tim teknis profesional
Skills operasi trampil
Kontrol kualitas sing ketat
Peralatan teknis canggih
Ayo saben pelanggan ngalami kaendahan rincian lan gaya unik produk kita.

# Teknologi R&D Mold opening

Miturut gaya merek pelanggan, produk individu lan solusi terpadu sing berorientasi pelanggan bakal ditawakake.
Kita duwe set sistem R&D sing sampurna uga duwe kemampuan kanggo nggawe ide kreatif dadi produk sing apik

about (9)

about (9)

# Laboratorium Profesional

Ketemu produk Green standar ROHS memenuhi syarat laporan tes,
Temokake EN71-3 standar tes Eropa anyar. Ora ana anthranilate, lan ketemu standar REACH Eropa.
Kabijakan kualitas lan lingkungan: adhedhasar panjaluk pelanggan;njupuk pembangunan sustainable;
nguber kualitas dhuwur;manut angger-angger lan aturan;
nindakake produksi Lean lan mbangun pabrik ijo.
Nindakake sing paling apik, dadi sing pertama!" yaiku visi perusahaan SBS.
Perusahaan SIBO bakal terus nambah kemampuan manajemen enerprise;
gabungke menyang kabutuhan pasar global kanggo nyedhiyakake produk sing luwih apik lan luwih apik
lan layanan kanggo target klien kualitas-oriented kita.Ayo kita ngencengi bebarengan lan nggawe masa depan sing luwih apik!