page_banner

Babagan Kita

about (1)
Timeline pangembangan
  • 1984

    Pabrik Zipper Kabupaten JINGJIANG SHENHU HUALIAN didegaké;

  • 1988

    Pabrik Produk Hardware JINGJIANG GUANHUA didegaké;

  • 1990

    JINGJIANG SBS Metal Die Casting Co., Ltd. didegaké;

  • 1992

    JINGJIANG SBS Precision Mould Co., Ltd. didegaké;

  • 1995

    JINGJIANG SBS Zipper Manufacturing Co., Ltd. didegaké;

  • 1998

    Shanghai SBS Zipper Manufacturing Co., Ltd. didegaké;

  • 1999

    China Zipper Center mapan ing SBS;

  • 2001

    SBS Zipper Academy didegaké;

  • 2002

    SIBO BAGS & SUITCASES FITINGS CO., LTD. JINIANG madeg;

  • 2003

    SIBO miwiti riset independen lan pangembangan lan produksi produk santai ing njaba ruangan;

  • 2015

    SIBO nggawe lokakarya produksi jalur perakitan bebas debu kanggo kanthong banyu lan botol banyu;

  • 2017

    SIBO nggawe lokakarya produksi independen bebas debu kanggo adhem anti banyu;

about (9)

about (9)

about (9)

about (9)

Sibo Bags & Suitcases Fittings Co., Ltd. Jinjang, anak perusahaan saka SBS Group sing independen, didegake ing taun 2002.

 Kita setya nglindhungi lingkungan, maksud asli yaiku nyedhiyakake produk olahraga outdoor sing paling apik.

 Ing wiwitan panyiapan, umume nyedhiyakake gesper kanggo tas, tali kanggo sepatu, klambi, lan produk seri penarik.

 Kanthi tambah jero para pelanggan lan pasar, ing taun 2003 kita wiwit ngembangake lan ngasilake produk olah raga & hiburan ing njobo dhewe. Kayata botol banyu lan seri kandung hidrasi.

 kita duwe bengkel produksi otomatis bengkel otomatis kanggo botol banyu, kandung kemih hidrasi, lan adhem empuk kanggo nyedhiyakake pilihan lan layanan macem-macem kanggo para pelanggan.

 Kita setya ing pasar Eropa lan Amerika lan produke didol menyang pirang-pirang negara. Produk SBS Sibo misuwur banget karo para pelanggan global lan nggawe kemitraan jangka panjang kanthi luwih saka 30 merek terkenal ing tembung kasebut.

 Kita duwe departemen R&D dhewe kanggo nyedhiyakake layanan kustomisasi produk. Uga ana laboratorium profesional tingkat nasional, lan kabeh produk kalebu bahan baku wis diuji. Sanalika, dilengkapi departemen kualitas, lan produk rampung dipriksa dening departemen kualitas.

 Kabeh produk perusahaan wis lolos syarat perlindungan lingkungan internasional paling anyar kayata Uni Eropa nasional lan internasional. Kayata EN71, FDA, LFGB, BPA, 6P, PAHS lan sawetara sertifikasi lingkungan liyane.

# Produsen profesional kandung kemih hidrasi olahraga

Luwih saka 10 taun pengalaman nggawe kandung kemih hidrasi.
Duwe akeh paten produk.
Ngontrol strukture kanthi ketat kanggo njamin produk bisa memenuhi standar FDA.
Temokake FDA, EN71-3 lan ora ana anthranilate ing produk lan liya-liyane.

about (9)

about (9)

# Produsen profesional sing adhem

Lokakarya produksi adhem sing luwih resik
Tim teknis profesional
Ketrampilan operasi sing trampil
Kontrol kualitas sing ketat
Peralatan teknis majeng
Ayo saben pelanggan ngrasakake kaendahan rincian lan gaya unik saka produk.

# Pembukaan Cetakan R&D Teknologi

Miturut gaya merek pelanggan, produk individual lan solusi integrasi berorientasi pelanggan bakal ditawakake.
Kita duwe sistem R&D sing sampurna uga nduweni kemampuan kanggo nggawe ide kreatif dadi produk sing apik

about (9)

about (9)

# Laboratorium Profesional

Temokake produk ROHS standar Hijau nyukupi sarat laporan tes,
Temokake standar tes Eropa EN71-3 anyar. Ora ana anthranilate, lan ketemu standar REACH Eropa.
Kebijakan kualitas lan lingkungan: adhedhasar panjaluk pelanggan; njupuk pembangunan berkelanjutan;
ngupayakake kualitas dhuwur; netepi hukum lan aturan;
nindakake produksi Lean lan bangunan pabrik ijo.
Lakukan sing paling apik, dadi firs! "Minangka visi perusahaan saka SBS.
Perusahaan SIBO bakal terus ningkatake kemampuan manajemen semangat;
nggabungake kebutuhan pasar global kanggo nyedhiyakake produk sing luwih akeh lan luwih apik
lan layanan kanggo klien target berorientasi kualitas. Ayo padha ngencengi lan nggawe masa depan sing luwih apik!