banner1-2
banner2-2
banner3-2

produk

adhem empuk , tas anti banyu , kandung kemih hidrasi, botol olahraga lan alat mancing

Luwih >>

babagan kita

ngerti luwih lengkap babagan SIBO

Sibo Bags & Suitcases Fitings Co., Ltd. Jiniang, anak perusahaan independen saka SBS Group, didegaké ing taun 2002. Tujuan asli yaiku dadi pusat tuku mandeg kanggo pelanggan zipper SBS. Ing wiwitan panyiapan, umume nyedhiyakake gesper kanggo tas, tali kanggo sepatu, klambi, lan produk seri penarik. Kanthi tambah jero para pelanggan lan pasar, ing taun 2003 kita wiwit ngembangake lan ngasilake produk olah raga & hiburan ing njobo dhewe. Kayata botol banyu lan seri kandung hidrasi. kita duwe bengkel produksi otomatis bengkel otomatis kanggo botol banyu lan kandung kemih hidrasi kanggo menehi pilihan lan layanan macem-macem kanggo para pelanggan. Produk SBS Sibo misuwur banget karo para pelanggan global lan nggawe kemitraan jangka panjang kanthi luwih saka 30 merek terkenal ing tembung kasebut.

liyane >>
sinau luwih lengkap

SIBO pabrikan profesional produk outdoor

Klik kanggo manual

aplikasi

Produk SIBO ngancani sampeyan saben olahraga ing njaba ruangan

  • Kamping

  • Climbing

  • Muter-muter

  • Mancing

  • Fitness

  • Hiking

  • Mlaku

warta

SIBO Inovatif lan peduli karo tim perlindungan lingkungan

Kegiatan Pengembangan Kualitas Staff SIBO

Tanggal 27 Desember 2020, sawise rapat tinemu tahunan, SIBO nganakake kegiyatan pangembangan mutu kanggo karyawan sing apik ..

Latihan Online Ketrampilan Nylametake Darurat

Tanggal 25 Juni 2021, Perusahaan SIBO nganakake pelatihan keterampilan nylametake darurat online kanggo kabeh karyawan. Ing latihan iki, karyawan SIBO sinau sawetara katrampilan nylametake darurat dhasar kanthi teori kanthi nonton video kanthi bebarengan. Ing tangan siji, yaiku ...
liyane >>

Cara Ngombe banyu sing bener kanggo nunggang ruangan

Kandhungan banyu rata-rata kanggo pria normal udakara 60%, isi banyu wanita 50%, lan banyu atlit level dhuwur udakara 70% (amarga isi banyu otot nganti 75% lan isi banyu lemak mung 10%). Banyu minangka komponen sing paling penting ...
liyane >>