banner1-2
banner2-2
banner3-2

produk

adhem alus, tas anti banyu, nguyuh hidrasi, botol olahraga lan fishing tackle

Liyane >>

babagan awake dhewe

ngerti luwih akeh babagan SIBO

Sibo Bags & Suitcases Fitings Co., Ltd. Jinjiang, anak perusahaan independen saka SBS Group, didegaké ing taun 2002. Niat asli kita dadi pusat tuku siji-mandeg kanggo pelanggan zipper SBS.Ing awal panyiapan, kita utamané nyedhiyani buckles kanggo tas, ari kanggo shoes, rasukan, lan pullers produk seri.Kanthi pendalaman pelanggan lan pasar, ing taun 2003 kita wiwit ngembangake lan ngasilake produk olahraga & rekreasi ruangan kanthi awake dhewe.Kayata botol banyu lan seri kandung kemih hidrasi.kita duwe bengkel produksi otomatis tanpa bledug dhewe kanggo botol banyu lan kandung kemih hidrasi kanggo nyedhiyakake luwih akeh pilihan lan layanan sing macem-macem.Produk SBS Sibo populer banget karo pelanggan global lan nggawe kemitraan jangka panjang karo luwih saka 30 merek terkenal ing tembung kasebut.

Liyane >>
sinau liyane

SIBO produsen profesional terkemuka produk outdoor

Klik kanggo manual
logo

aplikasi

Produk SIBO ngancani sampeyan saben olahraga ruangan

  • Camping

    Camping

  • Climbing

    Pendakian

  • Cycling

    Cycling

  • Fishing

    mancing

  • Fitness

    Fitness

  • Hiking

    hiking

  • Running

    mlaku

warta

SIBO Inovatif lan peduli babagan tim perlindungan lingkungan

news

Kegiatan Pengembangan Mutu Staf SIBO

Ing tanggal 27 Desember 2020, sawise rapat tinjauan taunan, SIBO nganakake kegiatan pengembangan kualitas kanggo karyawan sing unggul.

Pancegahan ing nggunakake tas banyu ruangan

Tas banyu digawe saka non-beracun, tasteless, transparent lan alus lateks utawa polyethylene injeksi ngecor, Telung sudhut awak tas banyu duwe mata kantong, kang bisa rusak karo knots utawa sabuk.Nalika lelungan, bisa digawa kanthi horisontal, vertikal utawa ing sabuk ...
Liyane >>

Tes cara insulasi saka cooler

Cooler minangka perlengkapan ruangan sing penting kanggo piknik musim panas,Perlu yen sampeyan pengin ngrasakake es. Dadi kepiye sampeyan ngerti efek insulasi termal saka cooler sing sampeyan tuku?【Fungsi】 Pengawetan kadhemen biasane diarani tas adhem, sing ...
Liyane >>